Zabava

"NOĆNI ŽIVOT LOŠE UTIČE NA KOŽU" Snežana Đurišić smršala više od 20 kilograma, otkrila sve tajne dobrog izgleda

U javnosti se šuškalo da je pjevačica Snežana Đurišić uspjela da skine tokom prethodnog perioda nešto više od 20 kilograma.

"NOĆNI ŽIVOT LOŠE UTIČE NA KOŽU" Snežana Đurišić smršala više od 20 kilograma, otkrila sve tajne dobrog izgleda
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Ona sada za Zdrav život otkriva da se u njenim godinama često događa oscilacija kada su kilogrami u pitanju.

– Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vježbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli – govori kroz osmijeh pjevačica.

Dodala je da nema pomoć nutricioniste.

FOTO: CLIP.RS SCREENSHOT
FOTO: CLIP.RS SCREENSHOT

– Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista, mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svjesna sam da ne treba da imam slatkiše i tijesta u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine – govori Snežana.

Ona je ranijih godina konzumirala cigarete, ali se te loše navike oslobodila.

– Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – izjavljuje za Zdrav život Đurišićeva.

Pjevačica ne krije da posjećuje komzetičke tretmane.

– S obzirom na to da sam neko ko je često pred televizijskim kamerama, što zahtjeva televizijsku i tešku šminku, često posjećujem kozmetičara. Odlazim u salon gdje imam određene masaže i tretmane koji zaista prijaju i koji su neophodni koži mojih godina. Inače sam neko ko voli da ugađa sebi, volim masaže i imam svoju maserku Biljanu – ne krije pjevačica koja smatra da je zdravlje na prvom mestu.

Koža trpi posljedice noćnog života

Snežana ne krije da njena profesija poput noćnog pjevanja, nikotina, dima, zagušljivih prostorija, utiče na sveopšte zdravlje kože.

– Naravno da utiče, ali imam svijest o tome od mladosti, jer sam veoma rano počela da se bavim pjevanjem. Njega mi je važna i nešto što mi prija i fokusirano djelujem da smanjim sve negativne uticaje tog tipa – kaže ona.

Estetske operacije su stvar ličnog izbora

Pjevačica je otvoren stav imala i prema estetskim intervencijama. Smatra da je to sve stvar ličnog izbora, prenosi Blic.