Zabava

“Noću ja dežuram, žena preuzima bebu u 9 ujutru” Ljuba Perućica prije mjesec dana dobio dijete, sada otkrio kako se snalaze

Pjevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji dječaka, kojem su dali ime Aleksej.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

On je sada istakao da mu se ispunila najveća želja da dobije dijete.

 Najveći san mi je bio da se ostvarim kao roditelj i to se dogodio. Sada su na sceni one slatke muke, ali moram da naglasim da je to jedna posebna emocija koju nikada u životu nisam osjetio. Ja ne znam koliko puta dnevno svom djetetu kažem da ga volim najviše na svijetu. To je stvarno nešto neopisivo – rekao je novopečeni tata, prenosi Grand.

Ljuba i Katarina ne skrivaju koliko su srećni i često svoju radost dijele putem društvenih mreža.

– Uslišile su nam se želje i sve vrijeme koje imamo posvećujemo njemu. To je stvarno jedan fenomenalan osjećaj– istakao je pevač.

Pročitajte još

Euforija je razumljivo bila najveća u trenutku kada je novi član porodice Perućica stigao na svijet, a Ljuba je otkrio i koliko je majica pocjepano na slavlju koje je priredio kada je postao tata.

Imao sam dvadesetak svojih majica, i još su mi kumovi i najbliži prijatelji donijeli po još deset majica. Sve smo pocijepali, ni jedna nije ostala. Zapravo, ostala je jedna koju je kuma uspjela da sakrije kako bih ponio kući za neku uspomenu. Potpuno su me razvalili, ali nije mi žao. Više sam bio go tokom večeri jer nisam više imao ni jednu majicu. Ali proveselio sam se kako sam želio, za svoju dušu. Bilo je jako emotivno. Ja sam tih dana puno plakao, pogotovo taj dan kada sam slavio, ali sve bih ponovio isto – ispričao je Perućica.

Pjevač je otkrio i da rado i sa puno ljubavi pomaže supruzi oko nasljednika, a mijenjanje pelena su mu standardna aktivnost.

– Noću sam ja obično dežuran, oko tri-četiri ujutru. To je vrijeme kada ja gledam da preuzmem bebu, pošto moja žena preuzima oko devet ujutru i tada želim da joj pomognem, jer je prilično teško kada sam ja zbog posla odsutan po cijeli dan – rekao je Ljuba.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije