Sudbine

"Nosiću tu traumu dok sam živa" Pjevačica otkrila da je silovana kada je imala 14 godina, prošla kroz agoniju u djetinjstvu

Pjevačica Zorana Simeunović, supruga kompozitora Steve Simeunovića, otkrila je da je bila silovana kada je imala 14 godina.

Zorana Simeunović
FOTO: ZORANA.SIMEUNOVIC/IINSTRAGAM/SCREENSHOT

Iako je to za nju trauma koju će nositi sa sobom dok je živa, ona se uz najmilije trudi da prevaziđe sve loše.

– Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše- rekla je tada pjevačica.

Pročitajte još

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da poslije svega nije izgubila vjeru u ljude i u Boga.

– Zorana nije izgubila vjeru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila vjeru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad – rekao je kompozitor, piše Kurir.

Pjevačica je otkrila da je tada imala samo 14 godina.

– Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dijete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dijete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava- rekla je Zorana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije