Zabava

NOVA DRAMA ANĐELINE I BREDA Kćerka ne može da podnese Džolijevu, oca moli da se preseli kod njega

Bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit godinama vode bitku za starateljstvom nad njihovo šestoro djece, koja je nedavno svoj nastavak dobila na sudu.

NOVA DRAMA ANĐELINE I BREDA Kćerka ne može da podnese Džolijevu, oca moli da se preseli kod njega
FOTO: KIMIMASA MAYAMA/EPA

Međutim, sve to loše utiče na 19-godišnjeg Medoksa, 16-godišnjeg Paksa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šajlo i 12-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Od svih njih, cijelu situaciju najteže podnosi Šajlo, prvo zajedničko dijete čuvenog bivšeg para, koja navodno, više ne može da podnese Anđelinu, piše Blic.

Naime, izvor blizak ovoj slavnoj, ali i kontroverznoj porodici otkrio je kako je djevojčica očajna i moli oca da je spasi od majke i uzme kod sebe.

– Njihov gadan razvod najviše je uticao na Šajlo. Oduvijek je imala poseban odnos s Bredom, a sa Anđelinom nikada. Preklinje Breda da joj dozvoli da živi s njim – otkrio je izvor.

View this post on Instagram

❤❤

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

– Anđelina je zaokupljena razvodom i bitkom za starateljstvo, ali i promovisanjem svoje karijere. Zbog toga se ne bavi djecom i ne pruža im utehu, pogotovo Bredovoj miljenici. Šajlo je navodno stalno na telefonu, šalje poruke Bredu preklinjući ga da je uzme kod sebe. Nije nemoguć scenario i da pobjegne od kuće, samo da bi se sklonila od majke – tvrdi isti izvor.