Digitalna Srpska

NOVA FUNKCIJA Vocap ažuriranje donosi mogućnost pretrage putem korisničkog imena

Novo Vocap ažuriranje omogućiće korisnicima da komuniciraju sa nepoznatim osobama bez dijeljenja svog broja telefona.

mobilni telefon u ruci
FOTO: SRPSKAINFO

Ranije ove godine se pominjalo da Vocap radi na uvođenju korisničkih imena u aplikaciju. Beta verzija popularne platforme na Androidu upravo je primijećena sa opcijom koja bi omogućila korisnicima da postave korisničko ime za svoj profil.

Aplikacija u vlasništvu kompanije Meta sada radi na novoj opciji koja će omogućiti pretragu drugih korisnika na aplikaciji putem njihovog korisničkog imena. Ova opcija je navodno u fazi razvoja za buduće ažuriranje aplikacije na Android uređajima.

Pročitajte još

Ova aplikacija dorađuje opciju korisničkih imena kako bi Vocap korisnici mogli tražiti druge ljude na aplikaciji putem pretrage njihovog korisničkog imena. Slično kao kod pretrage putem korisničkog imena na Telegramu, ovo novo Vocap ažuriranje potencijalno omogućava korisnicima da komuniciraju sa nepoznatim osobama bez dijeljenja svog broja telefona.

Izvještaj je naveo i da će ova opcija biti dostupna u Vocap verziji 2.23.25.19 ažuriranja putem Gugl Plej Beta Programa. Takođe, je podijeljen i snimak ekrana aplikacije, gdje se može vidjeti traka za pretragu koja omogućava pretragu korisnika putem imena, korisničkog imena ili broja.

Ova opcija bi komunikaciju na ovoj platformi učinila privatnijom, jer korisnici više ne bi morali da dijele svoj broj kako bi započeli novi čet na sa nekim od korisnika. Korisnici, takođe, mogu izabrati da postave jedinstveno korisničko ime, promijene ga ili ga potpuno uklone.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije