Biznis

Nova naslovna strana umjetnika Futra donosi dinamiku skijaškog svijeta

Predstavljamo vam "Open Balkan Ski Yu", jedinstveni časopis koji okuplja sve ljubitelje skijanja iz regiona. Naša misija je jednostavna - spojiti skijaše iz svih balkanskih zemalja i omogućiti im pristup informacijama i resursima koji će unaprijediti njihovo iskustvo na snijegu.

Nova naslovna strana umjetnika Futra donosi dinamiku skijaškog svijeta
FOTO: OPEN BALKAN SKI YU

Sa nevjerovatnih 500.000 zadovoljnih čitalaca širom Balkana, Open Balkan Ski Yu je postao vodeći glas u promociji skijanja i zimskog turizma.

Novo, raskošno izdanje časopisa donosi naslovnu stranu dizajniranu od strane poznatog umjetnika Slavimira Futra, koji je svojom kreativnošću dodatno obogatio vizuelni identitet časopisa. Nova naslovna strana odražava energiju i dinamiku skijaškog svijeta, privlačeći pažnju čitalaca širom Balkana.

Pod sloganom “Jedan region, jedno tržište, jedan ski pass”, Open Balkan Ski Yu prati najnovije trendove u skijanju i zimskom turizmu. Naših 200 stranica nudi sve što skijaši i turisti mogu poželjeti – od najnovije opreme i savijeta za bezbijedno skijanje, do detaljnih recenzija skijališta, gastronomije na planini, smještaja i ski škola.

FOTO: OPEN BALKAN SKI YU
FOTO: OPEN BALKAN SKI YU

Osim štampanih stranica, naša promocija se širi kroz organizaciju događaja i promocija u svim turističkim centrima regiona, uključujući Rovinj, Skopje, Ljubljanu, Podgoricu, Beograd, Kopaonik, Zagreb, Sarajevo, Jahorinu i mnoge druge destinacije. Ovi događaji privlače hiljade entuzijasta i pružaju idealnu priliku za vidljivost brenda.

Uz saradnju sa renomiranim influenserima i spektakularne marketinške kampanje kao što je prošlogodišnja sa Hello magazinom, Open Balkan Ski Yu nastavlja da postavlja standarde u promociji skijanja na Balkanu.

Pridružite se rastućoj zajednici strastvenih skijaša i budite u toku sa svim najnovijim informacijama i ekskluzivnim sadržajima iz svijeta skijanja na Balkanu. “Open Balkan Ski Yu” – vaša konekcija sa snježnim vrhovima Balkana!

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu