Zabava

"Novac nije garancija sreće" Verica Rakočević o 35 godine mlađem suprugu

Modna kreatorka Verica Rakočević uživa u braku sa 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
FOTO: EMIL ČONKIĆ / RINGIER

Oni su svoj mir pronašli na Avali gdje žive u vikendici, a modna kreatorka je otkrila da nerijetko okopava baštu i da je poslovi oko kuće i dvorišta smiruju.

– Imam tu sreću da živim sa umjetnikom, koji umije trenutke da pretvori u pakao, ali i u raj na zemlji. Ali mislim da u tome i jeste ljepota. Najveći luksuz je imati zdravlje, iskren zagrljaj, živeti u miru. Ne kažem da pare nisu važne, jer danas ako nemate novac ne možete da imate ni zdravlje, ali ne mislim da je bogatstvo avioni, kamioni… Sve sam to proživjela i imala. To u odnosu na ovaj mir koji imam i ljubav kojom sam okružena je prosto ništavno. Da svako veče sjedite sa nekim, gledate seriju ili film i znate da je vaša druga polovina. Dok pijete jutarnju kafu budete sigurni da taj neko vas voli i da vi njega volite, rekla je modna kreatorka za Unu.

Sa suprugom živi na Avali

Modna kreatorka Verica Rakočević živi sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem na Avali, a prije nego što su odlučili da pronađu mir u prirodi, živjeli su u stanu u centru Beograda koji je navodno koštao 300.000 evra.

Pročitajte još

Verica je stan prodala, kako se pričalo, za 300.000 evra, a sada ona i njen 35 godina mlađi suprug žive na velelepnom imanju na Avali, gdje kreatorka, kako ističe, uživa u okopavanju bašte i svim poslovima koje selo iziskuje.

– Prvo bi trebalo definisati luksuz. Za nekog su to „Louis Vuitton“ tašna, „Chanel“ kostim, dijamanti, limuzine, skupi hoteli. Nažalost, dobar dio života i sama sam vjijerovala da je sve to zaista luksuz. Onda sam zaključila da njegov sinonim može biti samo apsolutna sreća, ona koju ne mogu da nadoknade nikakav skupocijeni nakit, prestižne marke garderobe, avioni ili bijesna kola. Međutim, iako djeluje jednostavno, do takvog luksuza se najteže dolazi. Morate imati predispozicije da ga shvatite i prihvatite. Danas, kada prolazim pored nekadašnjeg stana, naježim se. U dvorištu pored nas možete da vidite koze kako mirno pasu. Prije neko veče ugledali smo ježa. Uspavljuju nas zrikavci. Živim u pristojnom komforu, a luksuzom smatram mogućnost da svakog jutra mirišem ove divne ruže, da uživam u bezgraničnoj ljubavi koju mi Veljko pruža i sigurnosti koju mi je donio naš odnos.

“Novac nije garancija sreće”

– Svoja tri stana sam sama zaradila, koje sam prodala zbog ulaganja u posao. Jedan prijatelj mi je nedavno rekao: „Znam te iz perioda kada si plivala u novcu, ali nikad nisam vidio ovakav osmjeh na tvom licu“. To vam sve govori. Novac nije garancija sreće, nikakvi milioni i trilioni. Moja dobra drugarica koja živi u Los Anđelesu često napominje koliko se raduje mom novootkrivenom životu, jer pored nje stanuju žene najbogatijih ljudi na svijetu koje imaju sve osim sreće, rekla je za Hello.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu