Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NOVEMBAR U BEOGRADU Neno Murić između nastupa završio novu pjesmu

Zabava
Autor:

Foto: privatna arhiva/RAS Srbija

Neno Murić je proteklih nekoliko dana uživao u Beogradu, gdje je spojio ugodno s korisnim. Pjevač je sve češći gost srpske prestonice, gdje ima veliki broj prijatelja, ali i fanova.

To je potvrdio i njegov posljednji nastup na jednom beogradskom splavu, gdje je goste oduševio repertoarom i atmosferom koju su dodatno ugrijali članovi njegovog fantastičnog benda.

Beogradska publika u kratkom vremenu je zavolila njegove koncerte, a na svakom se nađe i poneka poznata ličnost iz javnog života Srbije, ali i brojni ljudi iz BiH koji tamo žive i rade.

U ugodnom druženju s prijateljima, tokom boravka je obišao prelijepi beogradski park i Kalemegdan, a osvježio se u izuzetno posjećenom restoranu tenisera Novaka Đokovića.

Foto: privatna arhiva/RAS Srbija

Poznato TV lice u BiH s adresom u Beogradu Mia Marković redovno prati Nenine nastupe, a njegovo gostovanje ovaj put je bilo i prilika da urade zanimljiv intervju za emisiju Vip Magazin.

Foto: privatna arhiva/RAS Srbija

Uz susret s prijateljima i nastupe, Murić je vrijeme u Beogradu provodio i u studiju, gdje je priveo kraju snimanje nove pjesme.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO