Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PREMIJERA, PA PRAVAC AUSTRIJA Neno Murić tizerom zagolicao pažnju publike (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Emir Mutapčić/RAS Srbija

Neno Murić je objavio tizer svog nadolazećeg singla „Trag“, čime je zagolicao pažnju publike koja s nestrpljenjem očekuje ovu pjesmu nakon skoro više od godinu i po, koliko je prošlo od njegovog posljednjeg hita “Na tvojoj strani jastuka”.

Na njihovu radost, sada je poznat i datum premijere nove muzičke ljubavne priče koju je komponovao Edi Ramičević, odsvirali je vrhunski muzičari, a u sliku je pretočio odlični reditelj Safet Hadžimusić.

Naime, „Trag“ će biti dostupan za slušanje 26. januara u 17 sati na službenom Jutjub kanalu Nene Murića.

Nakon premijere Neno će nastaviti s promocijom pjesme, ali i koncertnim aktivnostima. Već krajem ovog mjeseca putuje u Austriju, gdje će nastupiti na mini turneji uz Eminu Tufo 31. januara u Salzburgu, te 1. februara u Gracu.

Ovi nastupi su planirani u okviru zabavnog dijela programa predstavljanja projekta Bosna International Forum, Registrator i Servis za dijasporu BiH, koji će biti upriličen u ovim gradovima, a projekat predstavljaju najbolji studenti iz Bosne i Hercegovine. Voditelj programa biće glumac Milan Pavlović, a prihodi od događaja su namijenjeni za humanitarnu organizaciju Pomozi.ba i Fond za nadarene studente.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO