Zabava

NOVI DETALJI INCIDENTA U slučaj Karleuša-Tošić se uključuje i socijalna služba

Pjevačica Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića za porodično nasilje 7. januara za Božić, a pošto je policija predala izvještaj o incidentu Prvom osnovonom tužilaštvu u Beogradu, tužilaštvo je naložilo da se socijalna služba uključi u cijeli slučaj i ispita sve odnose u njihovom domaćinstvu.

NOVI DETALJI INCIDENTA U slučaj Karleuša-Tošić se uključuje i socijalna služba
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ, MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Naime, nakon sto je Prvom osnovnom tužilastvu u Beogradu dostavljen izvještaj policije u vezi Jelene Karleuše i Duška Tošića tužilaštvo će izvršiti i dodatne provjere preko centra za socijalni rad, potvrđeno je za domaće medije.

Da podsjetimo, Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga “smešta aferu” kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi.

FOTO: KARLEUSASTAR / INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: KARLEUSASTAR / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pjevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima – ispričao je navodno izvor iz policije za “Informer”.

– Moje ime, lik i djelo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim djelima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin, gdje god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosljedan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vjetar koji je usmjeren protiv mene -napisao je Tošić na Instagramu.

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu