Zabava

NOVI HAOS U ZADRUZI Učesnicima nove kazne zbog nepoštovanja pravila

Voditeljka rijaliti šou programa "Zadruga", Dušica Jakovljević je otkrila da su zadrugari, osim smanjenjem budžeta, kažnjeni i oduzimanjem prava da vide porodice.

NOVI HAOS U ZADRUZI Učesnicima nove kazne zbog nepoštovanja pravila
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, nakon što je Zorica Marković pročitala pismo Velikog šefa, kojim je zadatak “Sudbinske lisice” proglašen neuspješnim, uslijedila je žestoka odluka velikog šefa, i nema sumnje da će napraviti haos u Bijeloj kući.

– To što neće dobiti je ono što apsolutno svi priželjkuju. To je ono što se plaše da neće dobiti. Ove godine zadrugarima porodice neće doći za Novu godinu. Sami su krivi – saopštila je Dušica.

Pročitajte još

Podsjetimo, u toku večeri je Veliki šef proglasio zadatak “Sudbinske lisice” neuspješnim zbog toga što većina parova nije bila spojena lisicama tokom trajanja zadatka, kao i zbog toga što je ukradena sveska kontrolora. Zadrugari su kažnjeni smanjenjem budžeta, piše Blic.

FOTO: ZADRUGA OFFCIAL / YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA OFFCIAL / YOUTUBE/SCREENSHOT

Ali, to nije sve. Zbog spavanja nakon večernjeg buđenja, oduzimanjem nedeljnog honorara kažnjeni su i Aleksandar Sauer, DJ Tamaris, Dama Đogani, Mikica Bojanić, Lepi Mića i Sofija Una Manić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije