Zabava

Novi problemi za pretučenu starletu: Nataša Šavija primljena u bolnicu, strahuje zbog druge operacije (FOTO)

Brutalno pretučena starleta Nataša Šavija je danas primljena u Urgentni centar, gdje će ostati i sačekati drugu operaciju.

Novi problemi za pretučenu starletu: Nataša Šavija primljena u bolnicu, strahuje zbog druge operacije (FOTO)
FOTO: RINGIER

Nataša Šavija bi trebalo da bude operisana sutra, a ovo je najavila nedavno kad je unajmila drugog advokata, a Stefana Karića osudila što se provodi na moru.

Brutalno pretučena Nataša je hitno hospitalizovana i trenutno se čeka odluka ljekara. Kako je u pitanju druga operacija, Šavija mora proći kroz brojne preglede, zbog čega je dan ranije primljena u bolnicu.

Stefan Karić i Nataša Šavija
FOTO: MILAN ILIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER/COMO

Da podsjetimo, njoj je lice i dalje totalno izdeformisano, a starleta je preplašena. Ljekari ulažu sav napor da joj “poprave” jagodičnu kost i vrate sve u prvobitno stanje.

– Potrebno je staviti elastičnu bandažu na obje noge, od vrhova prstiju, do prepona, radi prevencije tromboembolijskih komplikacija, kao i uraditi sve laboratorijske analize… zato je danas pod nadzorom ljekara – govori izvor.

Podsjetimo, Šavija je operisana prvi put nekoliko dana nakon incidenta, stanje joj se kasnije zakomplikovalo, a posljedice su i dalje vidljive na njenom licu.

Pročitajte još

Stefan Karić, kojeg je Nataša Šavija prijavila za nanošenje teških tjelesnih povreda na jednoj svadbi, na svom Instagram profilu se sramno prao tako što je starletu optužio da konzumira nedozvoljene supstance, prenosi Blic.

– Inače poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica bijelog na stolu i na stolu novčanica, nakon čega poštena dama opet šalje istu sliku samo bez tog detalja na stolu. Toliko o tome ko se drogira – napisao je Stefan na Instagram storiju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije