Hronika

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE Od ovoga je umrla nesrećna Amela Čičkušić "Imala je POVREDE PO GLAVI nanesene sjekirom"

Sektor kriminalističke policije MUP TK i postupajući tužilac obavljaju detaljne i obimne istražne radnje u vezi sa ubistvima žene (34) i njeno dvoje djece (9), (2), koja su počinjena na okrutan način u porodičnom stanu u tuzlanskom naselju Stupine, saopšteno je danas iz Tužilaštva TK.

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE Od ovoga je umrla nesrećna Amela Čičkušić "Imala je POVREDE PO GLAVI nanesene sjekirom"
FOTO: MUJAGA CICKUSIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

Kako se navodi, prema preliminarnim nalazima obdukcije, koji su za sada usmeno saopšteni Tužilaštvu, te se uskoro očekuje dostavljanja pismenog nalaza i mišljenja vještaka sudske medicine, Amela Čičkušić je imala veći broj povreda na vratu, glavi, licu i na drugim dijelovima tijela, nanesene i oštrim i tupim dijelom sjekire, što je izazvalo njenu smrt.

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku u FBiH Tužilaštvo neće iznositi bilo kakve detalje koji se odnose na usmrćenu djecu.

Pročitajte još

Dakle, u toku su brojne istražne radnje i prikupljeni su svi relevantni tragovi sa mjesta zločina koji će biti predmet vještačenja. Naročito su značajni biološko vještačenje i DNK analiza, koje će, nakon dostavljanja svih relevatnih dokaznih materijala od Tužilaštva, raditi Centar za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja Federalne uprave policije, piše N1.

Obzirom na karakter krivičnih djela, bezobzirnost pri izvršenju, više detalja o istražnim radnjama i prikupljenim dokazima nismo u mogućnosti iznositi u javnost, saopšteno je danas.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu