Banjaluka

"Od kada su na čelu grada lažni fudbaleri" SNSD predstavio interaktivnu mapu sa 303 problema u Banjaluci (FOTO)

Gradski odbor SNSD Banjaluka predstavio je danas interaktivnu mapu koja registruje prvi set od 303 komunalna i infrastrukturna problema koji zahtijevaju hitno rješavanje u gradu, a nastali su unazad dvije godine.

"Od kada su na čelu grada lažni fudbaleri" SNSD predstavio interaktivnu mapu sa 303 problema u Banjaluci (FOTO)
FOTO: SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić rekao je danas na konferenciji za novinare da je SNSD partija profesionalaca, stručnih i obrazovanih ljudi i da je ovaj odbor studiozno pristupio lociranju problema u Banjaluci.

On je napomenuo da su problemi ogromni i nastali su unazad dvije godine, od kada su, kako je rekao, na čelu grada takozvani fudbaleri.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

– Šokirali smo se, nismo ni znali da je 300 ozbiljnih problema u gradu, to su problemi za naše građane i funkcionisanje grada – rekao je Đajić.

Đajić je pozvao građane da pogledaju mapu i istovremeno da jave novi uočeni, jer smatra da ih ima 10 puta više nego što je mapom obuhvaćeno.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

Predsjednik Savjeta za digitalnu tranziciju Denis Turkanović rekao je da interaktivna mapa predstavlja pregled svih onih komunalnih, infrastrukturnih, saobraćajnih i društvenih problema koje muče građane Banjaluke, a čije pritužbe gotovo svakodnevno u velikom broju dobija Gradski odbor SNSD.

Pročitajte još

On je naveo da su mapu izradili stručni savjeti SNSD koji su formirani u različitim društvenim oblastimam, a koji su detaljno radili na identifikaciji svih životnih problema građana i privrede u gradu.

Turkanović je rekao da su prezentovana 303 problema, a da postoji na hiljade žalbi građana Banjaluke.

– Sadašnji broj problema predstavlja brojku od više hiljada žalbi do sada, koje je Gradski odbor SNSD-a zaprimio. Pokušali smo da te žalbe na slikovit način i da predstavimo – rekao je Turkanović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu