Banjaluka

"Od naredne godine uvodimo novi koncept javnog prevoza" Održan sastanak sa prevoznicima, razgovarano o OVIM NOVITETIMA

Gradonačelnik Draško Stanivuković održao je sastanak sa prevoznicima, tokom kojeg je razgovarano o novitetima koje gradska administracija planira da uvede kada je u pitanju funkcionisanje javnog prevoza.

"Od naredne godine uvodimo novi koncept javnog prevoza" Održan sastanak sa prevoznicima, razgovarano o OVIM NOVITETIMA
FOTO: A. ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

Kako je rekao gradonačelnik, sastanak je bio prilika da sa prevoznicima porazgovara o novom konceptu javnog prevoza, kao i da im prezentuje nedavno završenu studiju javnog prevoza.

-Veoma uspješan i konstruktivan radni sastanak o svim promjenama i novitetima koje uvodimo kada je u pitanju funkcionisanje javnog prevoza već od početka naredne godine – istakao je on, dodavši da na ove promjene Banjaluka čeka godinama.

Pročitajte još

Gradonačelnik je dodao da će se studija javnog prevoza uskoro naći i pred odbornicima Skupštine Grada, koji će imati priliku da daju mišljenje o svemu onome što smo marljivo pripremali u proteklom periodu.

Podsjećamo, aktuelna gradska administracija je kroz brojne mjere radi na jačanju urbane mobilnosti. S tim u vezi pokrenute su brojne aktivnosti koje imaju za cilj promjenu kulture saobraćaja na području grada kroz veću upotrebu javnog prevoza i alternativnih prevoznih sredstava.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije