Sudbine

Od tog gubitka nikada se nije sasvim oporavila: Kristina Radenković je rano ostala bez oca, sada objavila poruku koja kida srca (FOTO)

Voditeljka Kristina Radenković izvještava o Svjetskom prvenstvu u Kataru, a sada je istakla da ljubav prema sportu datira iz djetinjstva, za šta je zaslužan njen otac Boban.

Od tog gubitka nikada se nije sasvim oporavila: Kristina Radenković je rano ostala bez oca, sada objavila poruku koja kida srca (FOTO)
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Naime, Kristina je kao mlada ostala bez oca, te je sada podijelila fotografiju na Instagramu i prisjetila se njegove borbe sa opakom bolešću. Ona je otkrila i da se njen otac bavio fudbalom i nikada nije odustajao od igre.

– Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mjesto za jednu djevojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negdje srećan što sam dio ovog velikog projekta! – napisala je Kristina na Instagramu.

Otac Kristine Radenković izgubio je bitku sa opakom bolešću prije 14 godina, a ona se od tog gubitka nikada nije sasvim oporavila, piše Blic.

– Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek poslije četiri godine. Druge patnje nisu ni vrijedne pomena – ispričala je jednom prilikom ona.

Prihvati notifikacije