Zabava

"Od Zvezdana su očekivali samo jedno" Anđela nakon raskida otišla u Crnu Goru, otkrila šta se desilo kada je vidjela roditelje

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli su nakon što su diskvalifikovani iz "Zadruge".

Anđela Đuričić pozira
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Đuričićeva je zbog veze sa oženjenim Slavnićem bila na stubu srama i predmet osuda, ali kako kaže i dalje se ne kaje zbog svojih postupaka.

Anđela je, naime, nakon raskida sa Zvezdanom otputovala u Crnu Goru, a kako kaže susret sa roditeljima je bio dirljiv, ali i priznala da su joj zamjerili način na koji se ponašala u rijalitiju.

– Prvi susret s roditeljima poslije “Zadruge” bio je dirljiv. Plakali smo, ali od sreće! Znala sam da će mi reći šta sam sve pogrešno i loše uradila u rijalitiju. Pribojavala sam se da će me odmah kritikovati, ali uželjeli smo se jedni drugih, pa smo se prvo grlili. Objasnili su mi da su prošli kroz težak period, možda još teži nego ja, i da neke stvari nije trebalo da uradim, ali niko mi nije očitao bukvicu iako sam strahovala od toga. Oni ne učestvuju u javnom životu, za dvije godine nisu dali nijednu izjavu, ali su ih zbog mene svakodnevno zvali novinari, dolazili im na vrata. Žao mi je što su bili pod tolikim pritiskom. Nažalost, naši najmiliji i najvoljeniji ispaštaju zbog naših postupaka, to je uglavnom tako u životu. Dok smo pričali, otac je bio stroži, a majka je, kao i uvijek, ublažavala situaciju. Posavjetovali su me šta bi trebalo da radim, a na meni je bilo da sama odlučim… Oni me, inače, u svemu podržavaju – priča Anđela koja je i često pravila skandalozne scene u rijalitiju.

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/TV PINK/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/TV PINK/SCREENSHOT

– Situacije u kojima sam pravila scene, lomila staklo… U tim trenucima nisam razmišljala da mogu da se povrijedim. Bilo mi je loše i jedino mi je to bilo važno, a to je sebično. Rekli su mi da im je bilo teško kada odem na previjanje, pa me nema u programu i onda pokušavaju da dobiju bilo kakvu informaciju kako sam. Uzimala sam i lijekove za smirenje prvi put u životu, ali moram priznati da mi nisu pomogli.

Kontroverzna rijaliti učesnica tvrdi da su njeni roditelji podržali vezu sa Zvezdanom, ali da su poslije svega što se dešavalo u rijalitiju očekivali da Slavnić dokaže da ima ozbiljne namjere prema njoj.

Pročitajte još

– Gledali su ga u rijalitiju, imao je druge djevojke pored mene… U nekim momentima mu ni sama nisam vjerovala da me voli, jer mi je jedno pričao, a radio suprotno – rekla je Anđela, ali nije željela da govori o detaljima raskida, piše Informer.

Slavnić je, inače, otkrio detalje njihovog odnosa nakon raskida.

– Ona i ja se nismo čuli, nisam je zvao jer hoću da ispoštujem njenu odluku. Ona želi trenutno da bude sa svojom porodicom, a ja to podržavam. Podržavao sam to i dok smo bili zajedno. Neću da je smaram, da je uznemiravam, neka uživa sa svojima i ohladi glavu, a i ja, pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje – rekao je Zvezdan za Blic i dodao da nikako ne želi da odlazi kod Đuričićeve u Crnu Goru.

– Ne, to nikako. Mi smo planirali da se upoznam sa njenom porodicom, ali sada nije trenutak i neću da ih remetim. Neću ni da idem kod nje u Crnu Goru sve dok smo u ovakvim odnosima. Sve će biti kako ona odluči. Rekao sam da treba da dođe po stvari, tada ćemo se vidjeti i popričati malo, do tada ne – rekao je on, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije