Društvo

"Odajem priznanje čistačicama" Stanić objavio snimak iz UKC RS i pokazao u kakvom su stanju toaleti koji su pušteni u upotrebu 2018. godine (VIDEO)

Snimak toaleta u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske pokazuje u kakvom se stanju nalazi toalet koji je u upotrebu pušten 2018. godine.

"Odajem priznanje čistačicama" Stanić objavio snimak iz UKC RS i pokazao u kakvom su stanju toaleti koji su pušteni u upotrebu 2018. godine (VIDEO)
FOTO: SLOBODAN STANIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Ovaj snimak potvrđuje svaku riječ koju sam izgovorio. Ovo je urađeno i pušteno u upotrebu 2018. godine u UKC Republike Srpske – napisao je Slobodan Stanić, predsjednik odbora za zdravstvo SDS na Fejsbuk stranici.

Pročitajte još

Dodao je u svojoj objavi da odaje priznanje čistačicama jer uspijevaju neispravan toalet održavati čistim.

– Odajem ujedno čistačicama priznanje, jer uspijevaju neispravan WC održavati čistim. Elektrovodovi predstavljaju i opasnost za korisnike. Ovako se ne postupa u domaćinskoj kući – zaključio je Stanić.

Ovaj snimak potvrđuje svaku riječ koju sam izgovorio. Ovo je urađeno i pušteno u upotrebu 2018. godine na UKC-u Republike Srpske. Odajem ujedno čistačicama priznanje, jer uspijevaju neispravan WC održavati čistim. Elektrovodovi predstavljaju i opasnost za korisnike. Ovako se ne postupa u domaćinskoj kući!!!

Posted by Slobodan Stanić on Tuesday, November 16, 2021

Satanić je ranije danas podsjetio na ranija ulaganja u UKC RS na kojem, kako kaže, i pored ogromne količine uloženih sredstava, nisu riješeni mnogi problemi.

Dodao je da se ne nazire kraj podizanju enormnih kredita za potrebe UKC RS, niti kada će obećanje o “UKC RS pod jednim krovom”, koje je davno trebalo biti realizovano, biti konačno ispunjeno.

– Po količini novca koji je utrošen u UKC RS, primičemo se najskupljim klinikama u svijetu, a veliki broj naših pacijenta i medicinskog osoblja boravi u objektima koji su potpuno neuslovni – istakao je Stanić, dodajući da će, ukoliko se ovako nastavi, UKC RS po troškovima izgradnje dostići prestižnu kliniku Mejo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu