Svijet

ODE TRUD UZALUD Amerikanac zaprosio djevojku preko igrice, ona NIJE USPJELA DOĆI DO KRAJA

Skoro 20 godina nakon što je napisao pismo tvorcima igre, Amerikanac Pit Has je počeo gubiti vjeru da će njegova djevojka ikad vidjeti vjeridbu unutar igrice “Tony Hawk's Pro Skater 3”.

ODE TRUD UZALUD Amerikanac zaprosio djevojku preko igrice, ona NIJE USPJELA DOĆI DO KRAJA
FOTO: PROFIMEDIA

Sve je teže uvjeriti je da igra ovu igricu, jer ni na početku nije bila toliko zainteresovana za nju, ali sam mislio da će se vremenom predomisliti. Da mogu ponoviti sve ovo izabrao bih drugu igricu ili bih je direktno pitao da se uda za mene – rekao je Has dodavši da se već više od deceniju svađaju zbog igrice jer je on forsira da je igra kako bi vidjela poruku.

On kaže kako bi volio da se poruka pojavila malo ranije i na nekom vidljivijem mjestu na igrici, kako bi je ona lakše pronašla.

– Kada smo dobili pismo pomislili smo da je ideja simpatična pa smo njegovu poruku napisali na dnu bazena u igrici. Da bi ispraznio bazen moraš znati naći dugme u igrici, što nije nimalo jednostavno. Nisam iznenađen što nije uspjela – rekao je radnik iz kompanije koja je napravila igricu.

Pitova djevojka je izjavila kako su na početku veze igrali razne igrice te da je bilo veoma zabavno.

– Sad svaki put kad predložim nešto, on se naljuti i želi da igramo Toni Havk. Znam da zvuči grozno, ali ne mogu više, igramo tu igricu 17 godina. Želim imati djecu – rekla je.

Pita je dokrajčila činjenica da njegov Nintendo Gamecube koji je kupio 2001. više ne radi.

– Izgleda da je sve bilo uzalud. Vjerovatno bih trebao kontaktirati kompaniju Millencolin koja je napravila igricu i objasniti im da se vjeridba neće desiti – zaključio je, piše klix.ba.