Zabava

Odlučila da sve ostavi po strani: Poznato zbog čega se Indira Radić u jeku popularnosti povukla sa estrade

Indira Radić se prije nekoliko godina u jeku popularnosti povukla s javne scene kako bi živjela miran i povučen život daleko od očiju javnosti.

Odlučila da sve ostavi po strani: Poznato zbog čega se Indira Radić u jeku popularnosti povukla sa estrade
FOTO: INDIRA RADIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Prema saznanjima Pinka, iako je tada bila jedna od najpopularnijih pjevačica, s velikim brojem hitova, jedan od glavnih razloga njenog odsustva s javne scene bila je bolest njene majke Rose.

Indira je tad riješila da sve vrijeme bude uz majku kako bi je njegovala, a koja je tad bila u teškom zdravstvenom stanju, te joj je to bio prioritet. Kako je poznato da je pjevačica bila izuzetno vezana za svoje roditelje, koji su je oduvijek podržavali, ona je bez razmišljanja odlučila da sve ostavi po strani i posveti se brizi o majci.

Pročitajte još

Iako je od tada prošlo nekoliko godina, Radićeva se ni do dan-danas nije vratila na velika vrata, ali za razliku od prethodnog perioda, kada nije ni nastupala, sada je riješila da prihvata pozive za gostovanja, pa često nastupa u jednom beogradskom klubu, ali i u lokalima širom regiona i dijaspore. Da je i sad tražena kao i nekad, svjedoči podatak da se za njene nastupe i dalje traži karta više, pa su diskoteke u kojima gostuje dupke pune.

Pevačica je za naredni period najavila i nove pjesme, ali i veliki beogradski koncert.

-Radim na novim pjesmama, ali ne po svaku cijenu. Imam jako bogatu karijeru, dosta pjesama koje se slušaju i koje su toliko godina prisutne u svim generacijama. Ne želim da bacim senku na te pjesme na bilo koji način i da uradim nešto što nije, makar približno, tom kvalitetu. Pripremam i beogradski koncert, biće mnogo koncerata. Želim ljudima da pružim ono što žele da čuju od mene. Koji god prostor da bude, najvažnije je da to bude jedno dobro druženje i da otpjevam sve one pjesme koje sam tokom karijere otpjevala – rekla je nedavno za Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu