Hronika

ODMOTAVA SE KLUPKO UŽASA Majka ljekarima rekla da je beba pretučena prije nekoliko sati, a onda otkriveni i stariji prelomi

Dječak S.R, rođen prije godinu dana, trenutno se nalazi u Dječijoj bolnici u Tiršovoj, a prošle nedjelje ljekari su obavijestili policiju da mališan ima i prelome od ranije, saznaje Blic.

ODMOTAVA SE KLUPKO UŽASA Majka ljekarima rekla da je beba pretučena prije nekoliko sati, a onda otkriveni i stariji prelomi
FOTO: EMBERS & ASH/YOUTUBE/SCREENSHOT

Prema našim informacijama, jednom ljekaru je bila nelogična priča majke koja je rekla da je dijete “pretučeno prije nekoliko sati”. Nadležni su primijetili da su povrede, ipak, nešto starije.

– Ljekar specijalista je tražio da se dječak cijeli snimi. Tada ih je snimak zaprepastio. Na njemu su uočeni prelomi – neki su već zarasli, a neki u fazi zarastanja. O cijelom slučaju je obaveštena policija – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Kako Blic saznaje, 5. novembra određen je pritvor Rašidu B. (29) zbog sumnje da je pretukao dječaka.

Pročitajte još

On se , navodno, u Tužilaštvu pravdao da mališana nije “ni pipnuo”, dok ga je nevjenčana supruga prijavila za nasilje u porodici.

– Ona je inspektorima rekla da nije bila kod kuće kada je mališan pretučen. Svakako i njen iskaz se provjerava – kaže naš izvor.

Podsjetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Rašidu B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao jednogodišnjeg pastorka S.R.

Naime, prema saznanjima Blica, beba je sa teškim tjelesnim povredama primljena u Dječiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Dječak ima prelom obje ramene kosti, prelom lijeve butne kosti i prelom obe potkoljenice, ali njegovo stanje je stabilno.

Tokom istrage saslušana je majka dječaka Sandra M. koja je rekla da u trenutku kada je dječak dobio povrede nije bila u kući, a njen nevjenčani suprug, koji je osumnjičen za zvjerski napad na bebu, se branio tvrdeći da “dječaka nije ni pipnuo”.

Prihvati notifikacije