Kultura

Odredio 30 NOVIH DATUMA: Elton Džon na velikoj oproštajnoj turneji

Britanska muzička zvijezda Elton Džon izabrao je trideset novih datuma tokom 2022. kada će nastupiti u Evropi i Sjevernoj Americi, u okviru velike oproštajne turneje koja je bila prekinuta svjetskom epidemiološkom krizom.

Odredio 30 NOVIH DATUMA: Elton Džon na velikoj oproštajnoj turneji
FOTO: TAL COHEN/EPA

Pjevač, širokoj publici najpoznatiji po pjesmi „Candle in the Wind“, biće 11. juna 2022. u Parizu, u dvorani La Defense Arena, na posljednjem koncertu u Francuskoj, objavila je ove nedjelje njegova producentska kuća, prenosi Expresstabloid.

Sedamdesetčetverogodišnji pjevač počeo je oproštajnu turneju pod imenom „Farewell Yellow Brick Road“ 2018, predvidjevši više od 300 koncerata širom svijeta u tri godine. Nju je prekinula pandemija korona virusa.

Nastavak turneje krenuće u maju 2022. u Frankfurtu, a završiće šest mjeseci kasnije u Los Anđelesu.

Prije svega toga, Elton Džon će nastupiti u Bersiju, koji se sada zove Akor Arena, 10, 12. i 13. oktobra ove godine, na tri koncerta koji su rasprodati, a bili su predviđeni za oktobar prošle godine.

Nakon evropske i sjevernoameričke turneje, predviđena su još četiri koncerta u Australiji i na Novom Zelandu početkom 2023. godine.

Prihvati notifikacije