Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ODRIČU JE SE DOK JE NA KOLJENIMA” Kolege okreću leđa Romani, samo on je OSTAO UZ NJU

Zabava
Autor:

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Romana Panić je zajedno sa svojim partnerom Filipom uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, a pjevačicin prijatelj – tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja, kaže da želi da pomogne Romani da se nakon izlaska iz zatvora vrati na estradu.

– Pomoći ću Romani da se vrati na muzičku scenu, gdje i pripada. Pripremam joj album kojim će pokoriti estradu! Naravno, sve ću uraditi besplatno, jer je Romana moja prijateljica i divan čovjek. Svako zaslužuje novu šansu, pa i ona. Zasijaće opet u punom sjaju, vidjećete – poručio je Braja za Informer, te naveo da će pjevačici napraviti hit o pogrešnim ljubavima.

– Volim da pišem biografske pjesme u kojima opisujem stvarne situacije iz života pjevača. Tako ću Romani uraditi hit o pogrešnim ljubavima. Nisam joj džabe govorio da je glupo žensko, jer joj je izbor muškaraca oduvek bio katastrofalan – rekao je on, pa dodao:

– Želim joj da se što prije vrati u naše krajeve! Ne treba joj da luta po Italiji, Australiji i bijelom svijetu. To joj je očigledno došlo glave. Lesi, vraćaj se kući!

Braja se osvrnuo i na kolege koje su do juče bile dobre sa Panićevom, a sada “peru ruke” od nje.

– Ružno je da se odriču nekog dok je na koljenima. Uvijek ću joj biti podrška! Dosta joj je njene muke, molim sve koji je ne poznaju da je ne osuđuju! Romana potiče iz divne i poštene porodice, sigurno im je teško, ne treba još da slušaju i čitaju ružne komentare – rekao je Braja za pomenuti medij.

Romana je zbog pljačkanja bankomata u Australiji osuđena na 12 mjeseci zatvora, dok je njen partner Filip osuđen na 14 mjeseci. Uz to, oni će morati da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO