Zabava

ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM I TALENTOM Gledate je svako jutro, a malo ko zna da je najbolja Deina drugarica

Svakog jutra, gledaoci “Pinka” što u vremenskoj prognozi u “Novom jutru”, što u “Žikinoj šarenici”, gledaju Anu Šupić, koja je karijeru započela 2014. godine.

ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM I TALENTOM Gledate je svako jutro, a malo ko zna da je najbolja Deina drugarica
FOTO: SCREENSHOT INSTRAGRAM

Ana Šupić je voditeljka vremenske prognoze koja oduševljava izgledom, talentom, dikcijom, ali i ljepotom.

Svakog dana gledaocima poželi “dobro jutro”, a njen širok osmijeh je zarazan. Od 2014. godine je dio ove televizije, a radila je kako informativu, tako i sa Jovanom i Srđanom, vremensku, “Žikinu šarenicu”…

Ljudi mi kažu da sam u vremenskoj prognozi i u “Žikinoj šarenici” potpuno drugačija osoba. U informativi morate da budete jasni i precizni, dok je druga forma opuštenija. Vremenska prognoza je moja prva ljubav, a ona zaborava nema. S druge strane, u “Žikinoj šarenici” sam uspjela da se predstavim u drugačijem svjetlu. Dolazak Žike Nikolića na Pink bio je momenat kad sam dobila šansu da pokažem da mogu sve. Prava Ana je ova u zabavnoj emisiji. Po prirodi sam vedra i nasmijana, pa sam zbog toga i završila na televiziji – rekla je ona nedavno za Večernje novosti.

Voditeljka se našalila i kako ništa ne može da je poremeti.

– Mene ništa ne može da poremeti kad nešto naumim, a kamoli vrijeme! Budući da vozim kabriolet dešavalo se da usred sunčanog dana pljusne kiša, pa moram da izbacujem vodu iz automobila (smijeh).

Ana je u srećnoj devetogodišnjoj vezi, a malo ko zna da je ona zapravo studirala ekonomiju, kojom se nikada nije bavila, piše Blic.