Hronika

"Odveo me u stan i satima tukao, davio i mučio" Prva izjava djevojke koju je krvnički pretukao Sloba Snajper

Raskinuli smo i on me je u nedjelju pozvao da siđem i uđem kod njega u kola da razgovaramo. Izašla sam iz stana, mislila sam da je ok da popričamo o svemu, ipak smo bili zajedno godinu dana. Međutim, odveo me je u neki stan... Satima me je tu tukao, davio, mučio...

"Odveo me u stan i satima tukao, davio i mučio" Prva izjava djevojke koju je krvnički pretukao Sloba Snajper
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ, FACEBOOK / RAS SRBIJA

Ovako svoju ispovijest za Blic počinje U. J. djevojka koju je brutalno pretukao Slobodan Milutnović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, inače vođa navijača FK Vojvodina.

Nesrećna djevojka, kaže da je mučenje u stanu trajalo satima i da se od pomahnitalog Snajpera jedva spasila.

– Slomio mi je telefon, bacio karticu. Tukao me, mučio, davio, prijetio mi… Bilo je užasno – priča kroz suze nesrećna djevojka.

Kako kaže, znala je da je Milutinović oženjen…

Pročitajte još

– Znala sam da ima ženu… Bili smo godinu dana u vezi. Bila je to turbulentna veza, ali ovo je prvi put da me je tako mučio – kaže ona.

Kako je ispričala za Blic, Snajper ju je u tom stanu držao satima. Sve vrijeme ju je tukao, vrijeđao, prijetio joj. Ona je, kako kaže, na više načina pokušavala da ga smiri, da ga ubijedi da je pusti, međutim nije bilo šanse.

– Teško mi je da pričam o tome, loše mi je… Toliko me je tukao, zlostavljao… Pokušavala sam da ga smirim uporno… U nekom trenutku sam uspjela da uzmem telefon i sestri pošaljem lokaciju stana u kom me je držao. Ona je pozvala policiju koja je upala u stan i spasila me. Ko zna šta bi se desilo sa mnom da nisu došli… – kaže U. J. kroz suze.

Nesrećna djevojka ističe da je odlučna da se bori protiv nasilnika, piše Blic.

– Odmah sam ga prijavila policiji. Bilo je užasno… – kaže ona.

Snajper je odmah nakon toga uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Podsjetimo, Snejpar je i početkom septemba zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvijetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Oni su uhapšeni jer su u svom posjedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

Prihvati notifikacije