Svijet

Oglasila se Melanija Tramp “Ne vjerujte u medijske spekulacije o mojim stavovima”

Nedjelju dana nakon što je bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp priveden u Njujorku, njegova supruga Melanija Tramp danas se oglasila, poručivši da javnost ne treba da vjeruje u spekulacije o njenim "ličnim, profesionalnim i političkim stavovima".

Donald i Melanija Tramp
FOTO: CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH/EPA

U saopštenju kancelarije bivše prve dame SAD nisu prozvani konkretni mediji, već su kritikovani tekstovi u kojima se “neimenovani izvori citiraju kako bi se potkrijepile tvrdnje autora”, prenosi Njujork post.

– Molimo čitaoce da budu oprezni kada utvrđuju da li su priče o bivšoj prvoj dami tačne ili ne, a posebno kada gospođa Tramp nije navedena kao izvor – navodi se u saopštenju.      

Bivši američki predsjednik Donald Tramp se na sudu na Menhetnu izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice koja se tiče isplata tokom predizborne kampanje 2015. godine, a posebno one od strane njegovog bivšeg advokata Majkla Koena, koji je 130.000 dolara uplatio Stormi Denijels kako bi je ućutkao, jer je porno glumica navodno imala aferu sa Trampom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije