Politika

Oglasili se iz policije nakon Vukanovićeve blokade: Evo šta su rekli o nepropisnom parkiranju narodnog poslanika

Iz MUP Republike Srpske oglasili su se danas saopštenjem povodom nepropisnog parkiranja na ulazu u Narodnu skupštinu Republike Srpske u Banjaluci od strane narodnog poslanika Nebojše Vukanovića.

Oglasili se iz policije nakon Vukanovićeve blokade: Evo šta su rekli o nepropisnom parkiranju narodnog poslanika
FOTO: SRPSKA INFO

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su danas postupili po prijavi u vezi nepropisnog parkiranja osobe N.V. iz Trebinja ispred Narodne skupštine Republike Srpske, nakon čega je nepropisno parkirano vozilo premješteno upotrebom specijalnog vozila tzv. „Pauk’“ – kazali su iz policije.

Navode da je Vukanović je prethodno odbio da postupi po naređenju policijskih službenika te je privatnim vozilom prišao štićenom objektu te isto parkirao na jednom od ulaza.

Pročitajte još

– Pripadnici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP Republike Srpske su izvršili protivdiverzioni pregled vozila. Protiv osobe inicijala N.V. će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka – kazali su iz MUP.

Podsjećamo, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske Nebojša Vukanović blokirao je svojim vozilom ulaz u ovu instituciju zbog, kako je rekao, samovolje vladajuće većine i odbijanja da Milan Petrović iz SDS bude izabran za potpredsjednika NSRS, prenosi N1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije