Hronika

Oglasili se roditelji misteriozne Splićanke: Otac otkrio u kakvom je odnosu Matej bio sa njegovom kćerkom (FOTO)

Prijateljica Mateja Periša koja živi u Podstrani kod Splita, a u vrijeme njegovog nestanka bila je u Beogradu, još se nalazi u Srbiji.

Oglasili se roditelji misteriozne Splićanke: Otac otkrio u kakvom je odnosu Matej bio sa njegovom kćerkom (FOTO)
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Na društvenim mrežama, na stranicama koje se odnose na Matejev nestanak, od sinoć se piše kako je djevojci zabranjen izlazak iz Srbije jer joj je oduzet pasoš. To je danas demantovao srpski MUP i naveo da ona i dalje ima pasoš i da ga joj srpska policija nije oduzela.

FOTO: INSTAGRAM/DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: INSTAGRAM/DRUŠTVENE MREŽE

Nešto poslije 16 sati Slobodna Dalmacija kontaktirala je njenog oca.

– Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzet pasoš. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom. Čitavo sam vrijeme s njom u kontaktu – kaže otac djevojke.

Osvrnuo se i na noć kada je Matej nestao.

– Moja kćerka ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u nikakvom kontaktu. Poslao joj je te večeri poruku na Instagram u kojoj je napisao “Di si!”. Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju – kaže.

Inače, njegova supruga, mama djevojke o kojoj region bruji već danima, bila je učiteljica Mateju od prvog do četvrtog razreda u jednoj splitskoj osnovnoj školi, a Matej je s njihovim sinom bio dobar prijatelj. I on je trebao ići u Beograd, ali je odustao od puta jer im je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginuo zajednički prijatelj pa mu nije bilo do veselja.

Pročitajte još

U petak su mnogi novinari s njom pokušali stupiti u kontakt, ali ona je izbrisala sve društvene mreže, a na mobilni telefon se nije javljala.

Prethodno je svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku zamijenila crnim pozadinom, a potom izbrisala profil.

Danas je 18. dan potrage za Matejem, a mnogi se pitaju zašto djevojka, kojoj se u večeri nestanka javio na Instagram, toliko dugo boravi u Beogradu. Odgovor za sada znaju ona i policija.

Prihvati notifikacije