Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OGLASIO SE BIVŠI DRUG MARKA MILJKOVIĆA “Bio je potrčko, mogu da ga strpam u zatvor”

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojinović, Nemanja Jovanović/RAS Srbija

Manuel Stojanović, nekadašnji učesnik Velikog brata, objavio je prepiske sa Markom Miljkovićem koji je trenutno u Zadruzi, pa tvrdi da ima dokaze koji bi zadrugara strpali iza rešetaka.

Naime, u prepiskama koje je dostavio, kako Manuel tvrdi, Marko, sa kojim se družio, je često od njega pozajmljivao novac.

Sporne prepiske

– Gdje si, Miljkoviću, ajde govori sve – pozvao je Manuel Stojanović drugara da mu se pridruži u jednom klubu.

– Ubio sam se, čekam ortaka da se popravim i dolazim – odgovorio je Marko Miljković.

– Fazon Severina. Vidjela sam snijeg u maju. Nisi normalan. Batali to smeće, bre – odgovarao je Manuel, najvjerovatnije aludirajući na narkotike.

Iz prepiske se vidi i da je Miljković često Stojanoviću tražio novac.

– Gdje si, Stojanoviću? Da li bi mogao da mi pozajmiš stotku, pa ću odraditi sljedeći vikend kada budem vozio – upitao je Marko.

– Ajde, dogovaramo se sutra. Riješićemo – odgovorio mu je Manuel.

– Hvala, Stojanoviću. Svakako ide Nova godina, pa ima dupla dnevnica valjda – napisao je Miljković.

– Mogu da ti dam unaprijed, pa ti uradi Novu fri – odgovorio je Manuel.

– Može, ali ćes morati da mi daš pare za put, jer sam bez dinara.

– Riješeno, zovi sutra. Gotov sam.

Ubrzo je njihovo prijateljstvo puklo.

– Smatrao sam te drugarom, ali ti si ispao najveći ljigavac. Kako te nije sramota da to uradiš, još se praviš budala i kažeš mi da radiš za tamo nekog lika koji radi isto. Hrani kuče da te ujede. Nemoj više a mi se obraćaš u životu – bijesan je bio Manuel.

– Da si mi neki drug, radili bismo pola-pola, a ne bi mi davao bijednih 200 evra po vikendu. Tako da samo nemoj ti o drugarstvu da pričaš – uzvratio je Miljković.

– Sram te bilo, pomogao sam ti kad nisi imao šta da jedeš i kada nisi imao gdje da spavaš. Je*o me pas kada sam poslušao Miloša da ti pomognem i uposlim te da radiš – završio je Stojanović.

Manuel: Prepiske nastale prije četiri godine, mogu da ga strpam u zatvor

Manuel je za Blic poručio da su dopisivanja nastala prije četiri godine i da do sada nije planirao da ih ikome pokazuje.

– Nikad se ne bih oglasio da me Marko nije prozivao u rijalitiju. To je nacionalna televizija, a ja nisam u Zadruzi i nemam priliku da se branim, zato sam riješio da objavim dopisivanja sa njim od prije četiri godine. Mi već godinama nismo u kontaktu – kaže on i tvrdi da ima prepiske zbog kojih bi Marko završio u zatvoru:

– On mi je bio prijatelj, a u rijalitiju priča kako sam seljak iz Pirota. Pirot je za njegov rodni Brus velegrad! Radio je za mene kao vozač i potrčko, poslije me je zeznuo za posao. Imam toliko dokaza o njemu da kada bih ga prijavio odležao bi minimum pet godina. Po našim dopisivanjima je sve jasno, i kakav je čovjek i šta radi.

Manuel dalje tvrdi da je Marko koristio brojne poroke.

– Uzimao je alkohol i opijate. Sramota me je što uopšte pričam o tome sada, ali kako sam već rekao, morao sam na neki način da se obratim. Marko priča kako su mu neke djevojke rekle da imam polne bolesti. Eto, o meni pričaju djevojke, a o njemu muškarci.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO