Hronika

OGLASIO SE MUP Političarka optužila da joj je reper Numero zlostavljao sestru

Povodom navoda da je reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, navodno zlostavljao svoju bivšu djevojku Lidiju, oglasio se i MUP.

OGLASIO SE MUP Političarka optužila da joj je reper Numero zlostavljao sestru
FOTO: HAZZE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Politička aktivistkinja Nina Stojaković na svom Tviter profilu iznijela je tvrdnje da je njena sestra Lidija navodno pretrpila nasilje od svog bivšeg momka repera, kao i da se povodom ovog slučaja obratila policiji.

Sada se ovim povodom oglasio i MUP, koji u saopštenju za “Novu” navodi:

– L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju prijeteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavjetuje. Ona policiji poruke nije mogla da pruži na uvid, s obzirom da ih, kako je navela, oboje brišu. Imajući u vidu da u konkretnom slučaju ne postoje nikakvi dokazi, L. D. nije podnijela prijavu kako bi policija imala osnov za postupanje, a policijski službenici su je posavjetovali koje korake može da preduzme. Posebno su joj, s obzirom na navode da je trpila nasilje tokom njihovog zajedničkog života, koje nikada nije prijavila, a što je provjerom kroz sistem i ustanovljeno, istakli da imajući u vidu protok vremena uz adekvatnu dokumentaciju može da podnese prijavu.

Podsjetimo, Nina Stojaković je na svom Tviter nalogu podijelila šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je navodno trpila užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula prije mjesec i po dana.

Nina je tada objavila:

– Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živjela. To smo saznali prije mjesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gdje joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izvještaj ljekara iako ima nekoliko svjedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je vidio u modricama i kome je prvom sve priznala.

– Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom liječenju zbog kog je ležala u bolnici nedjeljama, neki novi terapeuti su vidjeli ujede, modrice, pocijepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam. Bijesna sam i na komšije koji su noćima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku?! Bijesna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu ženama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mjesec dana kasnije!

– “Što nije prijavila ranije?”, pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. “Kako niste primjetili?”, nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

– Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvješćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

– Hvala na obavještenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos… – kazao je tada za Telegraf Jetset reper, nakon čega je prekinuo vezu, piše Blic.

Prihvati notifikacije