Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ Govorio o Đorđu Davidu i rekao kada su posljednji put imali kontakt

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Nakon što je pjevač Đorđe David priznao da ima upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus, oglasio se čelnik Grand produkcije Saša Popović.

On je istakao kako se stalno čuje sa Đorđem, ali i da svi čekaju njegove rezultate.

– Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadamo se najboljem, čekamo njegove rezultate testa na korona virus. Nadam se da će sve biti u redu i da če brzo izaći iz bolnice budući da ima upalu pluća – rekao je Popović za Blic i dodao da su posljednji put članovi žirija sa njim imali kontakt krajem februara.

– I članovi žirija, i ja, sa Đorđem posljednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26.februara kada smo snimali Zvezde Granda. Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što prije. Najvažnije je da sada svi budemo kod kuće i pobijedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi! – poručio je Popović.

Podsjetimo, Đorđe je juče na svom Instagram profilu napisao kako je dobio upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus.

– Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bezveze. Jak sam, ali… javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! – napisao je pjevač.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO