Svijet

OKRUTNA VLASNICA RASPLAKALA MNOGE “Ovako izgleda pas koji je upravo napušten”

Snimak žene koja je ostavila psa, rastužio je, ali i razbjesnio brojne ljubitelje životinja na društvenim mrežama.

OKRUTNA VLASNICA RASPLAKALA MNOGE “Ovako izgleda pas koji je upravo napušten”
FOTO; SCREENSHOT BLIC

Ovako izgleda pas koji je upravo napušten – napisali su radnici azila na Fejsbuku pored snimka.

Na snimku koju su objavili vidi se žena koja se dovozi automobilm, a potom izlazi iz njega i pušta napolje labradora, uzbuđenog zbog šetnje u parku. I dok je pas mahao repom, njegova vlasnica ga je namamila u šumovito područje prije nego što se trčećim korakom vratila u automobil i odjurila.

Video je snimljen u Vankuveru, u američkoj saveznoj državi Vašington, i odmah je postao viralan na društvenim mrežama. Okrutan prizor mnoge je rastužio, a iz azila “I Paw’d It Forward” su obavijestili javnost da je pas dobro zbrinut.

Takođe su otkrili i da je pronađena okrutna vlasnica, koja ima djecu i muža i koja najprije nije željela da prizna šta je uradila, ali da je kasnije otkrila da je ime labradora Henri i da ima 13 godina. Ona je odmah prijavljena za okrutnost nad životinjama, prenoi Blic.

– Ovo je najokrutnija i najbezobraznija stvar koju možete da uradite svom ljubimcu. Zašto nemate bar malo ljudskosti i ukoliko ne možete da se starate o njemu, predate ga azilu – samo je jedna od reakcija na Fejsbuku.

Video možete pogledati OVDJE.