Zabava

"ON JE SILOVAO DJEVOJKE U NIŠU" Zadrugar otkrio JEZIVE detalje o porodici Kulić

Bivša dadilja sina Miljane Kulić, Klara Jankuloska, nedavno je u javnost iznijela šokantne detalje, te optužila Sinišu Kulić da je navodno silovao djevojke po Nišu.

"ON JE SILOVAO DJEVOJKE U NIŠU" Zadrugar otkrio JEZIVE detalje o porodici Kulić
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Zatim im prijetio da ga ne bi prijavile policiji, a sada je zadrugar Marko Đedović prokomentarisao čitav slučaj i iznio nove detalje.

Naime, Marko Đedović sjedio je sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim je popričao o slučaju i sukobu sa Marijom i Miljanom Kulić, pa se dotakao i Siniše Kulića.

– Nije znala da je meni Klara rekla, od Klarine prijateljice sestra, nju je silovao, a krili cijeli život, jer je malo mjesto. On ode napije se i štipka djevojčice. Klara je njihova prijateljica 20. godina. On je pijan 30 godina – tvrdio je Đedović, prenosi Blic.

Pročitajte još

Podsetimo, bivša dadilja Miljaninog sina Željka Klara optužila je takođe Sinišu Kulić za silovanje.

– Siniša je manijak koji je silovao djevojke u Nišu! Čitav grad to zna, posebno oni stariji. To je javna tajna! Drugarica mi je rekla da je prije 30 godina silovao njenu prijateljicu! Neću da otkrivam njihova imena, jer želim da im sačuvam privatnost – rekla je navodno Klara za “Informer” i nastavila:

– U to vreme je bilo sramota da žena bude silovana i da to javno priznaju, pa je jedna od njih zbog stida pobjegla u inostranstvo! Drugoj koju je pokušao da obljubi polomio je vilicu, pa je morala da nosi šrafove. O tome govore i ljudi koji su se sa njim družili.

S druge strane, Siniša Kulić je tvrdio da Klara laže i da je zapravo njen muž silovatelj.

– To će morati da dokaže na sudu! Njen muž je bio u zatvoru zbog silovanja, a sad to pripisuje meni! Moj sudski dosije može da se provjeri, imam jednu prijavu za tuču, pobio sam se s jednim čovjekom zbog duga. Kakva, bre, silovanja! Čovek sam u godinama, imam porodicu, unuče, treba da se nerviram, da dolazim u sud da se svađam, ne daj Bože da napravim krivično djelo! Da sam napravio to krivično djelo, bio bih u zatvoru. Sve ovo radi jer sam je raskrinkao da je ukrala prsten.