Zabava

"On nije čovjek za brak" Bivša žena Slavka Beleslina ga tužila zbog OBMANJIVANJA

Voditelj Slavko Beleslin (47) bio je u dugogodišnjem braku sa lijepom Ivom Šiđanin, a njihov razvod nije prošao mirno.

"On nije čovjek za brak" Bivša žena Slavka Beleslina ga tužila zbog OBMANJIVANJA
FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ/RAS SRBIJA

Iva je, naime, Slavka tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije “Šta bi posle? (Flešbek)”, za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina.

Iva Šiđanin je prošle godine po izlasku iz suda nakon jednog ročišta navela da “njihov razvod nije bio lijep kao što je predstavljeno u medijima”.

Iako se prije ovoga na temu razvoda i odnosa sa Slavkom nije oglašavala u medijima, ona je tad obrazložila na šta je mislila, prenosi Blic.

– Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Poslije svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Cijelu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovjek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je riječ o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim – rekla je Iva tom prilikom za Kurir.

Iva i Slavko su se, podsjetimo, razveli 2018. godine, nakon šest godina braka.

– Kad sam se “ženio po novinama” red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za cijeli život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena – rekao je Slavko svojevremeno.

Prihvati notifikacije