Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ONA JE POMOGLA SILOVANOJ TINEJDŽERKI Djevojka se otrgla od PIJANOG Nigerijca, pa naletjela na PATROLU

Hronika
Autor:

Foto: Facebook

Osamnaestogodišnja djevojka K. S. (18) silovana je juče popodne u stanu u Ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, a kao osumnjičeni priveden je Nigerijac V. M. Dramatični incident okončan je kada se nesrećna devojka otrgla iz ruku Nigerijca, istrčala iz kuće i naletjela na dežurnu patrolu i policajce Marinu Starčević i Marka Jovanovića.

Gnusan incident dogodio se juče popodne na Voždovcu. Jedna djevojka uzrasta 18 godina, uz prijetnju nožem, silovao je državljanin Nigerije u iznajmljenom stanu. U istom stanu boravio je još jedan mladić, državljanin Somalije.

Nakon što je nesrećna djevojka uspjela da se ortgne iz kandži silovatelja manijaka, istrčala je na ulicu pozivajući policiju.

U tom trenutku, srećom, naišla je na patrolu Policijske stanice Voždovac, u kojoj su bili policajka Marina Starčević i Marko Jovanović.

Njih dvoje su odmah reagovali vidjevšu usplahirenu djevojku, te su se uputili ka kući u kojoj se dogodilo zvjerstvo, pozivajući usput kolege iz interventne jedinice.

Policija je u kući zatekla Nigerijca V. M. i A. M. (29) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružali otpor prilikom hapšenja. Bili su drski, a osumnjičeni je pokušao da pobjegne sa lica mjesta.

Policajci su ubrzo savladali obojicu i njima su stavljene lisice na ruke, a nesrećna djevojka je zbrinuta, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO