Svijet

"ONA NA PIJEDESTALU, A JA PROSIM ISPOD MOSTA" Brat Megan Markl postao BESKUĆNIK

Sapunica porodice Markl se nastavlja. Tom Markl, 53-godišnji polubrat Megan Markl s očeve strane, postao je beskućnik i tvrdi kako ga je njegovo prezime lišilo mnogih životnih prilika.

"ONA NA PIJEDESTALU, A JA PROSIM ISPOD MOSTA" Brat Megan Markl postao BESKUĆNIK
Foto: Profimedia

Tom Markle mlađi, 53-godišnji polubrat Megan Markl tvrdi za britanski Dejli mejl kako je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svog prezimena. Napao je bračni par Harija i Megan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći sopstvenoj porodici.

Ostao je bez posla i izgubio saradnike, a zbog svega je morao da se preseli nazad u majčin dom u Novom Meksiku, kako ne bi završio ispod mosta.

Foto: Profimedia/RAS Srbija
Foto: Profimedia/RAS Srbija

Beskućnik sam i mogao sam da budem ispod mosta sad s natpisom na kartonu i da prosim novac – rekao je za San.

– To što se nalazi na kraljevskom pijedestalu i gleda šta se događa njenoj porodici… trebalo je da bude više humanitarna prema nama – tvrdi Tom koji se nedavno osvrnuo i na njenu odluku da se preseli s Harijem u Kanadu i napuste život na dvoru, rekavši kako to nužno ne podržava, ali da se na kraju svodi sve na “dvoje koji su zaljubljeni i žele da žive svoj život”.

– Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih postignuća tokom života – objasnio je Tom dodajući kako je moguće i to da ne žele ničiju kontrolu nad životom, i da je možda i Hari zaželio više privatnosti.

Podsjetimo, Princ Hari i Megan potvrdili su da ne namjeravaju da se vrate na dvor otpustišvi svih 15 članova osoblja koji im je služio u Bakingemskoj palati. Samo će se eventualno dvoje od njih vratiti na posao u kraljevsku porodicu, dok će ostali dobiti otpremnine.

(Žena Blic)