Zabava

ONI IM ODGOVARAJU Žene Blizanci traže zabavnog, Lavice velikodušnog, Vodolije strasnog muškarca

Kakvog muškarca zaslužuju žene određenih horoskopskih znakova.

ONI IM ODGOVARAJU Žene Blizanci traže zabavnog, Lavice velikodušnog, Vodolije strasnog muškarca
Foto: Shutterstock

Ovan: Inteligencija

Žene Ovnovi su apsolutno nezavisni i racionalna bića. Vole da su nezavisni i povremeno se upuštaju u duboke misli.One traže muškarca sa kojim bi vodila inteligentne razgovore. U vezi su iskreni i veoma samouvjereni. Ovnovi nikad ne gube vrijeme na sitnice.

Bik: Snaga volje

Bik voli svoje male slabosti. U vezama su takve osobe veoma odane svom partneru. Ženi koja je rođena u horoskopskom znaku Bika treba strastven i romantičan muškarac. I ona želi da bude sa nekim ko radi na sebi. Za nju ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji ima ogromnu snagu volje.

Blizanci: Iskrenost

Blizanci vole da isprobaju nešto novo. To su avanturisti koji nikad ne očekuju da muškarac stoji iza njih. Žene rođene u ovom znaku traže muškarca koji neće praviti od mušice slona i koji će otvoreno priznati šta mu smeta. I da, veoma je bitno da bude zabavan.

Rak: Dobro srce

Teško je pronaći osjetljiviju i ljubazniju ženu od one rođene u znaku Raka (Ribe se ne računaju). Žena Rak uvijek želi samo najbolje za svog partnera u vezi, ali to ne znači da je neko može iskoristiti pa odbaciti. Predstavnice ovog znaka traže muškarca koji će biti isti kao one: pošten, iskren, sposoban da se brine o sebi i gradi dobre odnose sa drugim ljudima.

Lav: Flert

Lavice najviše cijene odanost i motivaciju kod muškarca. Ako je njihova druga polovina lišena tih kvaliteta, taj je odnos osuđen na propast. Lavica nije uvijek ozbiljna i voli zabavu, zato želi da bude pored muškarca koji je velikodušan i koji cijeni njenu potrebu za flertom.

Djevica: Strpljenje

Djevica je jedna od najpametnijih i najmisterioznijih znakova zodijaka. Potrebno joj je puno vremena da se otvori pred nekim, a to ponekad komplikuje vezu. Zato Djevice uvijek traže strpljivog čovjeka. Ako može da sačeka, Djevica će to čekanje nagraditi. One žele da njihov partner uvijek podržava njihove odluke.

Vaga: Vjernost

Vaga je poznata po svojoj nestabilnoj prirodi. To znači da, u zavisnosti od toga s kim ima posla, takva žena može biti i tvrdoglava i neodlučna. Vagu odlikuje razionalno razmišljanje, što ukazuje na njihovu sklonost da uvijek analiziraju šta se dešava. Takvu ženu savršeno nadopunjuje vjeran i fleksibilan muškarac, ističući njene najbolje kvalitete. A Vaga želi da njihov partner bude društven i ne izbjegava razgovore o ozbiljnim problemima.

Škorpija: Strast

Škorpije su nevjerovatno aktivne i seksi. A ponekad, zbog svoje sklonosti da prvo nešto urade, pa tek onda da razmišljaju o posljedicama, upadaju u probleme. Muškarac čija je strast velika kao i njihova je pravi partner za Škorpiju. Ona će samo sa takvim čovekom graditi emocionalnu vezu.

Strijelac: Senzualnost

Žene Strelčevi su i avanturiste i bezbrižne. Iskoristiće svaku priliku da isprobaju nešto novo. Ali oni neće odbiti priliku da veče provedu sa voljenom osobom u kući. Ove žene vole senzualne muškarce koji mogu da oslobode napetost u vezi pomoću humora. Potreban im je aktivan muškarac, inače će njihova veza brzo završiti.

Jarac: Naporan rad

Žene Jarčevi su vrlo pametne i ozbiljne ličnosti, pa im je potreban muškarac koji ponekad može biti neozbiljan. One traže marljivog i naravno, veselog čovjeka. A u vezi žele da se osjećaju sigurno. Ovo im pomaže da se fokusiraju na prijatne trenutke ljubavi.

Vodolija: Atrakcija

Vodolije su kreativne ličnosti i zato je seksualna intimnost uvijek primarna aktivnost kod njih. Vole da koriste svoj um i u spavaćoj sobi i šire, što ih čini odličnim partnerkama na duge staze. Žene Vodolije traže šarmantnog i strasnog muškarca. I mora biti društven, što će im pružiti samopouzdanje.

Ribe: Romantika

Žene rođene u znaku Ribe su vrlo emotivne i sklone introspekciji. I oni znaju kako da koriste ove kvalitete. Ribe ne dozvole da ih neko uvrijedi, i uvijek kažu ako im se nešto ne sviđa. One traže osjećajnog i promišljenog čovjeka. Cijene romantične gestove, piše superzena.b92.net.