Politika

“Oni su budućnost Srpske” Đajić istakao da se mladima mora pridavati poseban značaj

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić poručio je danas da su mladi snaga i budućnost Republike Srpske i da im se mora pridavati poseban značaj.

“Oni su budućnost Srpske” Đajić istakao da se mladima mora pridavati poseban značaj
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RAS SRBIJA

Đajić je naveo da je Aktiv mladih snaga i budućnost SNSD.

– Mladima se mora pridavati poseban značaj jer su naša budućnost. Mi za njih danas stvaramo kako bi oni mogli tim putem nastaviti, sigurni da u Srpskoj ima mjesta i uslova za njih – rekao je Đajić.

On je naveo da je kao direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske do sada zaposlio 1.200 mladih doktora i medicinskih tehničara.

Članovi Aktiva mladih Gradskog odbora SNSD Banjaluka danas su otputovali na grčko ostrvo Evija, gdje će boraviti sedam dana, a ljetovanje im je omogućio predsjednik ovog odbora, koji ih je danas ispratio na put.

Pročitajte još

Predsjednik Aktiva mladih Gradskog odbora SNSD Banjaluka Nemanja Babić zahvalio se Đajiću, koji je, kako kaže, mladima najviše posvećen, pogotovo u oblasti obrazovanja i zapošljavanja, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD.

– Srećan sam što imamo priliku i da se odmorimo, družimo i još bolje upoznamo. Politike SNSD uvijek će biti usmjerene ka mladima. Broj članova našeg Aktiva govori o tome da su mladi to prepoznali i da u SNSD-u vide budućnost – rekao je Babić.

U Grčku je otputovalo 210 članova Aktiva mladih, a prije nekoliko mjeseci mladi SNSD-a posjetili su i Budimpeštu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu