Društvo

"ONI SU MOJI HEROJI DANA" Nenad je na oštećenom vozilu na parkingu pronašao OVAKVU PORUKU (FOTO)

Jedna, možemo slobodno da kažemo - nesvakidašnja situacija u saobraćaju, dogodila se prije nekoliko dana u Novom Sadu.

"ONI SU MOJI HEROJI DANA" Nenad je na oštećenom vozilu na parkingu pronašao OVAKVU PORUKU (FOTO)
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Nenad Baranovski je ostavio svog četrvorotočkaša na parkingu, da bi nakon što je završio sa obavezama i vratio se do automobila pronašao polomljen retrovizor.

Poslije prvobitnog šoka, krajičkom oka je spazio i bijeli papir koji ga je, kako će se kasnije ispostaviti, odveo do pravih heroja dana.

Čitavu situaciju je podijelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a mi vam je prenosimo u cjelosti (neka imena su izmijenjena zbog zaštite podataka o ličnosti).

FOTO: NENAD BARANOVSKI/PRIVATNA ARHIVA
FOTO: NENAD BARANOVSKI/PRIVATNA ARHIVA

– Poštovani dobri ljudi, ovo kraj mene su Marija i Vlada. Oni su prije dva dana bili u žurbi i uznemireni zbog ljekarskih pregleda malog Vlade. Tako uznemireni, slučajno su zakačili moj auto i stradao je retrovizor, piše Blic.

Ništa čudno ne bi bilo, da me nije sačekala poruka u prilogu, ali i prijatno iznenađenje kada sam pozvao Mariju.

Ona i njen muž su organizovali gdje da kupim retrovizor i majstora koji će da popravi, bez da sam morao prstom da mrdnem.

Danas je retrovizor zamijenjen, majstor Slavko iz Šangaja je takođe ispao šmeker i nije htio dinar da naplati.

Vlada je dobio čokoladu od mene, kao makar mali znak zahvalnosti što i dalje postoje dobri ljudi poput njegove majke i oca i da slijedi njihov primjer – glasila je objava.

Marija T. iz Novog Sada ipak, ne smatra da je uradila nešto neobično.

– Ja sam bila na bolovanju u tom trenutku, ali je i dijete imalo neke probleme, pa smo išli na pregled i u cijeloj toj ludnici, desilo se. To je bilo na parkingu, ja da uparkiram auto i udarim drugi auto od ukočenosti i nervoze. Baš mi je bilo neprijatno, poludjela sam kad sam vidjela šta sam uradila. Ali isto tako bih voljela, kad bi mene neko sutra udario, da mi ostavi poruku – kaže za Blic ovaj savjesni vozač.