Zabava

ONI SU NAJSKANDALOZNIJI PAR Marko i Viki ne prestaju da šokiraju, prvo se vole, pa se onda krvnički potuku (FOTO, VIDEO)

Reklo bi se da nije bilo turbulentnije veze od ljubavi Marka Osmakčića i Viki Mitrović.

ONI SU NAJSKANDALOZNIJI PAR Marko i Viki ne prestaju da šokiraju, prvo se vole, pa se onda krvnički potuku (FOTO, VIDEO)
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOOT

Ko prati petu sezonu “Zadruge” od početka, zna da je ljubav ova dva rijaliti učesnika od početka turbulentna. Oni se vole i paze dok ne dođe do nekih okolnosti koje ne odgovaraju jednom od njih i onda svjedočimo užasnim scenama.

Još u februaru je bilo priče o eventualnoj mogućnosti da je Viki trudna i tada su javno ljubavnici krenuli da blate jedno drugo i kleli se kako više nikada neće biti zajedno. Nakon što je test na trudnoću bio negativan, zaboravili su sve riječi i ponovo se upustili u avanturu.

Pročitajte još

Nakon toga je bilo tu čarki i nesporazuma oko priče ko koga vara i ko gleda druge zadrugare, ali je to manje bitno za njihovu priču, ako se uzme u obzir da u ovom odnosu ima i batina i najtežih uvreda.

Monstruozno ponašanje, šamari, čupanja za kosu i udarci od strane Marka nešto su što bi trebalo da bude za svaku osudu, diskvalifikaciju i zatvor. Međutim, Viki kao da je sve to potisnula negdje i kao da je htjela da zaboravi da se to ikad njoj desilo, pa mu je ponovo pala u zagrljaj.

FOTO:  ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ovoga puta je test na trudnoću pozitivan, a i pored toga što je ovu vijest Osmakčić dočekao na nož, Viki je ponovo sa njim. Danima je molio da abortira, govorio joj je da je monstrum ako rodi dijete koje niko neće voljeti, da nosi kopile i nazivao ju je raznim pogrdnim imenima.

Ona je tada jecala u suzama, ali je uprkos svemu sinoć završila sa njim ispod jorgana.

FOTO: ZADRUGA / SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA / SCREENSHOT

Dok je javnost Osmakčića osudila zbog njegovog stava prema djevojci Viktoriji Mitrović, nakon što je saznao da je u blagoslovenom stanju – na zaprepašćenje svih zadrugara, sebično je, gledajući sopstvene interese, nagovara da abortira, pa je čak i tuče, očigledno mu iz nekog razloga samo Viki ne zamjera.

Marko je najstrašnije osuđen i kažnjen čak šestomjesečnim honorarom u Zadruzi, a pratioci na Instagramu su riješili da ga, po svemu sudeći, kazne i na društvenoj mreži, te su masovno prijavljivali njegov nalog, koji na Instagramu više ne postoji.

I dok se svi okreću protiv njegovog nedopustivog ponašanja, Viktorija, koja bi trebalo najviše da bude potrešena i da pokuša da se spasi ovakve veze, nakon jezivih scena, udaraca i optužbi, ona noći provodi ponovo u njegovom zagrljaju, piše Blic.

Prihvati notifikacije