Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OPASNOST NA PUTU Zbog suženja saobraćajnice u Trnu vozačima GLAVA U TORBI (VIDEO)

Banjaluka
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Otkako je polovinom decembra 2018. godine oštećen nadvožnjak “Ambalažerka” u Trnu kod Laktaša, nakon što ga je zakačilo vozilo s dizalicom, ovdje traje “vanredno stanje” u saobraćaju.

Na nadvožnjaku je zabranjen saobraćaj za teretna vozila u oba smjera, a na brzoj cesti u dužini od 200 metara vozila se, zbog opasnosti, preusmjeravaju u lijevu traku.

Nadvožnjak "Ambalažerka" kod Laktaša

Zbog suženja saobraćajnice u Trnu vozačima je "glava u torbi"

Gepostet von Srpskainfo.com am Donnerstag, 7. Februar 2019

Ipak, mnogi od vozača koji prolaze ovom dionicom ne vide na vrijeme saobraćajnu signalizaciju zbog čega glavu direktno stavljaju u torbu, sebi i drugim učesnicima.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

– Ljudi ovdje stvarno brzo voze. Prava je sreća što nije bilo nesreća na ovom mjestu jer vozači kasno primjete da je suženje puta, pa uleću u traku drugima. Skoro su i geometri dolazili, ali nisu znali reći kada će radovi na nadvožnjaku početi – ispričali su nam radnici u blizini.

U Putevima RS ranije su rekli da je postavljena propisana saobraćajna signalizacija, te da je naredni korak izrada projekta sanacije oštećenja, koji će dati preciznu procjenu štete i adekvatan način sanacije.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO