Zabava

OPEKLA SE U LJUBAVI Atraktivna pjevačica opisala kako uzvraća udarac NEVJERNIM MUŠKARCIMA (VIDEO)

Mlada folk zvijezda Katarina Grujić već dugo je sama, a, kako kaže, muškarci je trenutno ne zanimanju.

OPEKLA SE U LJUBAVI Atraktivna pjevačica opisala kako uzvraća udarac NEVJERNIM MUŠKARCIMA (VIDEO)
FOTO: KATARINAGRUJIC.DOLL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Da je riješila da se posveti isključivo karijeri, govori i njena nova pjesma, koja je uveliko postala hit.

U svojoj numeri pod nazivom “Muška kurva” ona je opisala šta radi momcima koji je izdaju pa je otkrila da li je ova pjesma biografska i da li se u ljubavi opekla i vjerovala pogrešnim muškarcima.

Kako izgleda, svi moji muškarci bili su pogrešni jer nijedan nije pored mene, šalim se! Naravno da nisu svi moji momci bili kurve, ali su me skoro svi prešli. Ova pjesma jeste biografska i opisuje jedan dio mog života koji sam proživjela sa nekim lošim momcima. Ipak, na kraju slijedi osveta, koju niko nije preživio – rekla je Kaća kroz smijeh i otkrila kako uzvraća udarac nevjernim muškarcima.

View this post on Instagram

09.02.2020. “MUŠKA KURVA” ⚜️ @miomirmilic #newsong

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

– Ne spremam ja klasične osvete kao što bi radile neke druge žene, tipa ne bušim gume na automobilu, ne prijetim, ne tučem se, ja to radim pametnije i bolje. Ne svetim se fizički već psihički, toliko ih uništim da se niko još nije oporavio, a, kao što vidite, ja sam dobro – priča Grujićeva i dodaje da uživa u slobodi i da ne traži muškarca.

– Taman sam se navikla na samoću i stvarno uživam. Trenutno mi nije potreban niko, odlično mi je ovako. Posvetila sam se karijeri, nastupima, porodici, prijateljima. Pokušali su mnogi da mi namjeste neke svoje drugare i da raspišu konkurs da tražim momka, ali to stvarno ne želim. Spavam sama i budim se sama i super mi je, ne treba mi niko da mi grije krevet – ispričala je Katarina.

Na pitanje da li bi se nekada ošišala na ćelavo zarad popularnosti, Kaća kaže da ne bi.

– Peđi vjerujem apsolutno i uvijek mu dopuštam da mi radi o glavi, ali još uvijek nemam hrabrosti da se ošišam skroz na kratko ili na ćelavo (smijeh). Volim da nosim perike i da mijenjam boju kose, i to niko ne radi bolje nego moj Peđica, on mi je sada sve i drug, i dečko, i najbolji frizer – rekla je pjevačica.

(Expresstabloid)