Hronika

PORODICE U SUZAMA Komemoracija ubijenim Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću (FOTO)

Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, došli su danas na komemoraciju tragično stradalom privredniku Slaviši Kruniću i njegovom pratiocu Žarku Pavloviću, nakon čega će biti sahranjen na porodičnom groblju u Glamočanima, opština Laktaši.

PORODICE U SUZAMA Komemoracija ubijenim Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sektor ADS”, kao i Pavloviću, održana je u kongresnoj sali kompanije “Sektor sekjuriti” u Banjaluci.

Na komemoraciji su bili i predstavnici SDS Vukota Govedarica i Dragan Mektić, lider NDP Dragan Čavić, direktor policije RS Darko Ćulum.

Slaviša Krunić biće sahranjen u 13 časova na porodičnom groblju u Glamočanima. Danas će u 15 časova, na groblju “Bare” biti sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović, koji je iz Pala.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijena tri lica, a jedno je teško povrijeđeno iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.