Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA Mladić sa snimke ubijanja mačića prijetio: “ODSJEĆI ĆU I VAMA GLAVU!”

Svijet
Autor:

Foto: Levijatan/Screenshot Facebook

Na društvenim mrežama ovih se dana širi stravičan video ubijanja mačića koji je nastao prošlog ljeta.

Kako je objavio pokret “Levijatan” koji se bavi slučajevima zlostavljanja životinja, video je nastao u Lovčiću, mjestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

Kako saznaje Index, jedan od dvojice monstruma koji se pojavljuju na videu brutalnog ubijanja mačića je Antun Kuzmić iz Lovčića.

On je sve snimao i poticao ubijanje govoreći “Deri miško”, a nakon što je njegov prijatelj mačiću sjekirom prerezao vrat, a mačić se počeo trzati, vikao je: “Što se ritaš pi**a ti materina, što se ritaš?” Ali tu se nije zaustavio.

S njegovog je Fejsbuk profila, nakon što se snimka pojavila na društvenim mrežama, objavljen komentar s priznanjem monstruoznog čina sa snimke, ali i s prijetnjama svima koji su ga zbog toga prozvali.  Nepismeni i izuzetno vulgarni komentar koji sadrži jasne prijetnje prenosimo u izvornom obliku:

– Mamu mav kulturno je** Uz dužnu poštovanje vas sve nabijem naduzni ku*** Mamu vam je*** četničku i ustašku i da vam je** bog mater i vama i mačićima. Osjeko sam mačiću glavu a osiću ću i i vama glavu…”

Sporni komentar je poslan slavonsko-brodskoj policiji od koje se očekuje daljnja istraga.

Policija je potvrdila kako je snimka nastala prošlog ljeta, te kako je protiv dvojice mladića podignuta optužnica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO