Digitalna Srpska

Osjetite sve PREDNOSTI modernih TV FUNKCIONALNOSTI

Sjećate li se vremena kada su postojala samo tri TV kanala, koja je trebalo naštimati putem TV antene postavljene na krov kuće ili terasu zgrade?

Osjetite sve PREDNOSTI modernih TV FUNKCIONALNOSTI
FOTO: M:TEL/PROMO

Za taj period vežu nas i uspomene na prebacivanje kanala bez daljinskog upravljača, jednostavno to je bio zadatak najmlađih članova porodice. Tog vremena sjećaju se samo neki od vas koji sada čitate ovaj tekst (posebno ukoliko ste i sami bili “daljinski upravljač” vaših roditelja ili starijih braće i sestara), ali pretpostavimo da se većina ipak veoma bolje sjeća doba VHS kaseta, video rekordera, DVD uređaja, teleteksta ili najave TV programa putem štampe.

Kao preko noći, razvojem interneta i modernih tehnologija, televizori su postajali sve pametniji, a opcije koje nam nudi IPTV nešto bez čega danas ne možemo zamisliti gledanje televizije.

Mogućnost premotavanja sadržaja, pauziranje, vraćanje propuštenog sadržaja, snimanje sadržaja bez VHS kaseta i video rekordera, te gledanje televizije na telefonu, tabletu ili računaru, funkcionalnosti su koje se danas svakodnevno koriste.

Ako tome dodamo i sve veći broj videoteka sa hiljadama sati filmskog i serijskog sadržaja, kojima se možemo vraćati kad god i koliko god puta želimo, te stotine kanala raznovrsnih TV formata prilagođenih svim ukusima i generacijama, možemo reći da nam televizija modernog doba pruža sve ono o čemu smo nekada samo maštali.

Ono što je dodatno dobro je da ova moderna televizija ne dolazi sama u vaše domove, već je gotovo uvijek praćena sjajnim internet paketima s velikim brzinama, fiksnom telefonijom, a po želji kupca i mobilnom telefonijom. U m:tel-u spoj svih ovih usluga zovu m:tel Paketima, a svakog mjeseca korisnicima, kako novim, tako i postojećim, nude različite pogodnosti, od novih TV kanala, popusta na pretplatu, do mogućnosti kupovine televizora ili drugih uređaja na rate bez kamata, ali i onih koje možete kupiti po cijeni od čak 1 KM.

Trenutno za odabrani paket m:tel nudi 30% nižu cijenu prva tri mjeseca, a ono što je najbolje imaćete priliku da potpuno besplatno, 24 mjeseca uživate u usluzi Snimanje sadržaja, zahvaljujući kojoj nećete propustiti nijedan važan film, seriju, utakmicu ili informativnu emisiju.

Ostale funkcionalnosti, kao što su pauziranje, premotavanje ili vraćanje propuštenog sadržaja i do 72 časa unazad, kao i usluga TV To Go, svakako su besplatne.

Već je odavno došlo vrijeme da mašta postane realnost. Zašto da se i vi ne prepustite uživanju uz moderne funkcionalnosti i sve čari novih tehnologija.

A.E.