Društvo

"OSTAJEŠ DRUG IZ ULICE, DOK JE NAS" Bišćani se opraštaju od sugrađanina (42) koji je preminuo od posljedica zaraze koronom (FOTO)

Mladi političar iz Bihaća, član SDP -a, Emir Hujić preminuo je iznenada u 42. godini od posljedica zaraze virusom korona.

"OSTAJEŠ DRUG IZ ULICE, DOK JE NAS" Bišćani se opraštaju od sugrađanina (42) koji je preminuo od posljedica zaraze koronom (FOTO)
FOTO: FOTO: NENAD PAVLOVIĆ/RAS SRBIJA

Od mladog Bišćanina opraštaju se i na društvenim mrežama. A kako je naveo bivši načelnik Bihaća Hamdija Lipovača, Hujić je preminuo od posljedica zaraze virusom korona, prenosi Avaz.

Ode naš Emir Hujić … Zbogom prijatelju, igraču, na početku trenerske karijere, izgubio si utakmicu sa podmuklim protivnikom …

Posted by OK Bihać on Monday, September 21, 2020

– Rođeni i odrasli u istoj ulici. Dječačke igre, snove dijelili. Svaki dan po čitav dan. Zajedno i bijeni znali biti od roditelja. Zapalili skladište municije i opet bijeni bili. I rat skupa prošli. Poslije i do danas ostali svoji. Živjeli za šale i majku Safiju, sladoled i frnscokulu što nas je vodio naš Nedo.Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo.Danas plačem za tobom. Pozdravi majku Safiju i našeg Nedu. Ostaješ moj drug iz ulice dok je nas, tvojih drugova iz ulice – napisao je Lipovača.

Rodjeni i odrasli u istoj ulici. Djecacke igre, snove dijelili. Svaki dan po citav dan. Zajedno i bjeni znali biti od…

Posted by Hamdija Lipovaca on Monday, September 21, 2020

Od Hujića se oprostio i muzičar Alen Islamović.

Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić,čovjek intelektualac ,obrazovan ,odgojen,uzoran otac i…

Posted by Alen Islamovic on Monday, September 21, 2020

– Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić, čovjek intelektualac, obrazovan, odgojen, uzoran otac i suprug moj veliki prijatelj. Njegovoj porodici i rodbini porodica Islamović izjavljuje saučešće. Bio si nam drag dečko, čovjek i otac, odgojila te je tvoja uzorna majka, mati i tvoj otac nek ti je vječni rahmet. Alen – napisao je Islamović.