Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OSTAJU UZ DAVORA I SUZANU Građani i večeras zapalili svijeće i tražili PRAVDU ZA DAVIDA

Društvo
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras nema “Davidovog srca” – improvizovane simbolične statue u obliku srca i stisnute pesnice sa Davidovom slikom u sredini, oko kojeg su građani palili svijeće i provodili noći protestujući.

Grupa “Pravda za Davida” i večeras se okupila u Banjaluci tražeći pravdu za ubijenog Davida Dragičevića. Poručili su i da će i dalje ostati mirni i dostojanstveni u svojoj borbi za pravdu.

Okupljeni su poručili da će nastaviti pružati podršku Davoru Dragičeviću i Suzani Radanović u borbi za pravdu koju njihovo dijete zaslužuje. Zapalili su svijeće za dušu momka koji je nepravedno ubijen.

– Moramo biti iskreni, današnji sastanak u Sarajevu je veliko obrabrenje za nas. Sastanak Suzane sa gospodinom Johanesom Hanom daje nadu da će se uskoro saznati istina – poručili su večeras okupljeni oko grupe “Pravda za Davida”.

Podsjećanja radi, David Dragičević, 21-godišnji mladić iz Banjaluke, nestao je u noći 18. marta 2018. godine. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je šest dana kasnije na ušću rečice Crkvena u rijeku Vrbas, piše Radio Sarajevo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO