Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OSTALA BEZ 70.000 EVRA Karijera Severine Kojić na RUBU KRAHA, pjevačica BIJESNA NA SUPRUGA

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Severina Kojić (47) je otkazala posljednja tri koncerta, a prema pisanju srpskih medija, i njen nastup za Dan žena na Zlatiboru bio je potpuni krah. Navodno je pjevačica prodala samo 120 ulaznica.

Propast karijere jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu, čini se, krenula je prekidom saradnje sa svojim najbližim saradnikom, menadžerom Tomislavom Petrovićem, a na to se nadovezao i prekid saradnje s PR stručnjakom Davorom Grginom te nešto ranije s advokatom Dariom Budimirom.

Nedavno je Severina na Fejsbuku objavila da otkazuje zakazani nastup u Začretju, a kao razlog je navela probleme između organizatora koji su dogovarali koncert. Ipak, oglasili su se i organizatori, kako bi demantovali Severinu.

– Poštovani, s iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za 13. april 2019. u Začretju, neće održati. Takođe Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Fejsbuk stranici izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako nije tako.

Foto: instagram/severina/screenshot

U estradnim kuloarima se spekuliše da iza svega stoji pjevačicin muž Igor Kojić, koji smatra da je dorastao poslu menadžera, te navodno smatra da novac treba ostati u kući i da nema potrebe da o Severininoj karijeri brine niko osim njega – poručili su.

 Igorova dužnost

Tokom jučerašnjeg dana portalima su kružili i naslovi poput: “Kebina snaja na ivici živčanog sloma”.

– Nije moje da se petljam u tu priču. Ako čitate između redova, sve vam je jasno – rekao je Dragan Kojić Keba.

U nastavku je konstatovao da mediji svašta spekulišu, ali, takođe, nije htio demantovati neke od napisa.

– Moj sin Igor je uz nju i to mu je dužnost. Što se tiče mene, bavim se svojim poslom, vaš poziv me zatekao na aerodromu – rekao je pjevač.

Ostala bez 70.000 evra, histeriše na Igora

Dok mediji u regionu pišu da je Severina u posljednjem periodu ostala bez 70.000 evra, pojavila su se i druga nagađanja o njenom odnosu sa suprugom Igorom Kojićem.

– Severina je nemilosrdna prema Igoru otkako ju je Petrović napustio. Histeriše na njega, zahtijeva da se više angažuje. On to sve toleriše i trudi se, ali niko nije zainteresovan za njene pjesme pa mu je teško raditi – poručio je izvor blizak Kojićima, piše Avaz.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO