Zabava

OSTAO DUŽAN U PJEVAČICINOJ KAFANI Darko Lazić otresito odgovorio na optužbe

Nakon što je Zorica Marković u više navrata javno govorila o dugovima koje joj Darko Lazić ne vraća, pjevač je konačno progovorio i poručio da on nikome ništa ne duguje.

OSTAO DUŽAN U PJEVAČICINOJ KAFANI Darko Lazić otresito odgovorio na optužbe
FOTO: RTV BN/SCREENSHOT

Svako ima pravo na svoje mišljenje, kao što ima pravo i da kaže šta god hoće. Kada bih se pravdao ili poricao, svi bi odmah rekli da je istina ono što se priča. Ja sam čist, a neka dođe osoba koja kaže da joj dugujem, znam na koga misliš, neka mi kaže za šta joj dugujem i daću joj pare – ispričao je pjevač.

– Ljudi misle da ako imaš milione da si im dužan, ma ne dođem im ništa – rekao je Lazić.

Podsjetimo, Zorica je početkom godine izjavila da joj Lazić ostao dužan jer je mnogo trošio u njenoj kafani.

FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

-Uglavnom ne pričam javno ko mi sve duguje pare. Rekla sam za Darka Lazića jer je ostao dužan u mojoj kafani kada je mnogo zarađivao i mnogo trošio na žurkama i veseljima. Obećao je da će mi vratiti novac, a od tada se nije pojavio niti javio. Okej, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo. Nisam išla na sahranu njegovog oca jer ne izlazim nigdje. Vidim da je Darku veoma teško, nemam hrabrosti sad da ga zovem, ne znam šta bih mu rekla i kako bih ga utješila. Poslala sam mu poruku i izjavila saučešće. Vidim da ju je primio i pročitao, ali mi ništa nije odgovorio. Ko zna, možda misli da ga jurim za dug. Ja se nadam da će Darko vratiti te pare. Ne znam kome sad sve duguje. Bitno je da ostanemo svi živi i zdravi, a dug će se valjda jednog dana vratiti. Nećemo umrijeti od gladi, ali mi je degutantno što pojedini pjevači pričaju koliko zarađuju i koliko troše za život, pokazuju svoj dom u ova teška vremena. Okej, imaju nekretnine, sve to košta, ali šuti i gledaj svoja posla – rekla je Markovićka za Svet, prenosi Blic.