Politika

"OSTAVIĆEMO NAMIRNICE ISPRED VRATA" Stanivuković formirao tim za podršku starijim i nemoćnim ljudima

Narodni poslanik (PDP) Draško Stanivuković, formira tim volontera koji će porodicma, te starijim i nemoćnim ljudima koji nisu u mogućnosti da izađu po namirnice i lijekove, dostavljati ono što im je potrebno na kućnu adresu.

"OSTAVIĆEMO NAMIRNICE ISPRED VRATA" Stanivuković formirao tim za podršku starijim i nemoćnim ljudima
FOTO: IVAN BEGIĆ

Dobio sam mnogo poziva i poruka kroz koje vidim da u našim domaćinstvima ima mnogo starih i nemoćnih lica, monogo porodica koje imaju bolesnu djecu ili djecu sa drugim poteškoćama. Zbog svega toga, takve porodice su potpuno onemogućene da kupuju sebe namirnice i lijekove. Zbog toga ćemo danas da formiramo tim za podršku – rekao je Stanivuković.

On je poručio da svi kojima je potrebna pomoć mogu da pozovu ili pošalju poruku na broj telefona 066/325-325 sa naglašenom adresom i onim što je potrebno od namirnica, lijekova ili ostalih potrebnih stvari.

– Naš tim će ostaviti stvari ispred ulaznih vrata, radićemo potpuno zaštićeno, sa maskama, rukavicama i sredstvima za dezinfekciju, tako da ćemo biti sigurni da radimo pravu stvar – rekao je Stanivuković.

Stanivuković je pozvao i druge mlade ljude da pomognu starijima u svom gradu, ali da se pri tom strogo pridržavaju mjera koje su izrečene.

– Želimo da pokažemo solidarnost, da pokažemo da možemo da radimo svi zajedno kada to želimo – poručio je Stanivuković.

On je takođe istakao da su u vrijeme vanredne situacije najbitniji solidarnost i odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, te da Gradski odbor PDP Banjaluka sve svoje kapacitete stavlja na raspolaganje u vrijeme pandemije virusa korona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu